Gyurcsány Ferencnek sikerül egyesítenie az mszpét, az lmpt, a magyar szolidaritási mozgalmat és a demokratikus koalíciót?
zoli7980!
Bajnai nem Gyurcsány jóbb keze, és megvalósítója? Mindent megcsinál, amit a GYF mond. Mi különbséget találsz?
7/11 Időpont ma 17:00
yeah!!!!!!
#11 Én látok különbséget de én közgazdasági szempontból nézem és nem politikai!
Tisztában vagyok vele hogy akár mszp, akár fidesz van hatalmon, sok mindent nem ők írnak a világban így nekik is alkalmazkodni kell! Ezt eddig Bajnaitól láttam viszonylag normálisan!
Egyrészről elegem van az adóssághalmozásból de nem akarok a világgal sem fölöslegesen(!!) harcolni!
Meggyesi, Gyurcsány költekezett és jópofizott. Orbán költekezik és agresszívan harcolni akar mindenkivel(megértem, ezt a szavazói miatt teszi és hogy a Jobbiktól raboljon szavazatokat). na meg Orbán is úgy hazudik és szegi meg a saját ígéreteit hogy csodálom hogy nem szakad rá a Parlament...
Bajnainál láttam csak a középutat.
18:26
"Itt egyedül Bajnai tudná rendbe szedni a gazdaságot"
Indoklás?
18:30
Ő az ország egyetlen közgazdásza?
Ha ezt a másik szentetek, Bokros megtudja :(
#19 Hozzátenném hogy nem véletlen hogy Orbánék nem akarják az ügynöklistákat nyilvánosságra hozni és hogy ebben mindenkit meggátolnak/leszavaznak!
Ha kiderülne minden akkor sokaknak(sok fideszesnek is) el kéne tünnie és soha többé nem lehetne a komcsi multtal példálózni és ezzel szavazatokat szerezni!
Orbán kevésbé akarja a multat feltárni mint az mszp mert az mszp szavazói ezzel megbékélnének de a fidesz szavazóinak nagy része csak ezért szavaz Orbánra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!