Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány Ferencnek sikerül...

Gyurcsány Ferencnek sikerül egyesítenie az mszpét, az lmpt, a magyar szolidaritási mozgalmat és a demokratikus koalíciót?

Figyelt kérdés
2012. márc. 5. 16:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
4%

zoli7980!

Bajnai nem Gyurcsány jóbb keze, és megvalósítója? Mindent megcsinál, amit a GYF mond. Mi különbséget találsz?

2012. márc. 5. 17:10
 12/25 anonim ***** válasza:

7/11 Időpont ma 17:00

yeah!!!!!!

2012. márc. 5. 18:09
 13/25 anonim ***** válasza:
35%

#11 Én látok különbséget de én közgazdasági szempontból nézem és nem politikai!

Tisztában vagyok vele hogy akár mszp, akár fidesz van hatalmon, sok mindent nem ők írnak a világban így nekik is alkalmazkodni kell! Ezt eddig Bajnaitól láttam viszonylag normálisan!

Egyrészről elegem van az adóssághalmozásból de nem akarok a világgal sem fölöslegesen(!!) harcolni!

Meggyesi, Gyurcsány költekezett és jópofizott. Orbán költekezik és agresszívan harcolni akar mindenkivel(megértem, ezt a szavazói miatt teszi és hogy a Jobbiktól raboljon szavazatokat). na meg Orbán is úgy hazudik és szegi meg a saját ígéreteit hogy csodálom hogy nem szakad rá a Parlament...

Bajnainál láttam csak a középutat.

2012. márc. 5. 18:10
 14/25 anonim ***** válasza:
76%
Itt egyedül Bajnai tudná rendbe szedni a gazdaságot. ezek a tehetségtelen tanulatlan önjelölt senkik csak mérhetetlen károkat okoznak az Országnak és csak sodródnak az eseményekkel ebből nem lesz gazdasági fellendülés és jólét akárhogy is szépítgetik a dolgaikat.Becsődölt amit kiagyaltak kész vége.
2012. márc. 5. 18:26
 15/25 anonim ***** válasza:
11%

18:26

"Itt egyedül Bajnai tudná rendbe szedni a gazdaságot"

Indoklás?

2012. márc. 5. 18:28
 16/25 anonim ***** válasza:
74%
Egyedül ő ért hozzá.
2012. márc. 5. 18:30
 17/25 anonim ***** válasza:
25%

18:30

Ő az ország egyetlen közgazdásza?

Ha ezt a másik szentetek, Bokros megtudja :(

2012. márc. 5. 18:35
 18/25 anonim ***** válasza:
78%
Bokros is gatyába tudná rázni a Magyar gazdaságot de mivel Orbánotok tovább rontotta az Ország gazdasági és politikai helyzetét az elmúlt két év során ezért a Bokrosénál kissé lazább válság kezelésre van szükség.(sok szegény és munkanélkűli van az Országban)ezért a Bajnai féle válságkezelés jobban megfelel a jelenlegi nyomorult helyzet kezelésére.
2012. márc. 5. 19:17
 19/25 anonim ***** válasza:
74%
A DK az MSZP-ből vált ki Gyurcsány miatt, az LMP nem lépne szövetségre velük, mert azzal elveszítené szavazóinak 99%-át, a Szolidaritási mozgalom pedig az LMP-hez hasonló okokból soha nem közösködne az MSZP-vel. Gyurcsányt a Fideszes propaganda nagyjából félisteni/isteni erejű entitásnak állítja be, hogy ezzel fenntartsa az ellenségképet, így tartva egyben a "jobboldalt". Látom hatott ez a fajta politika.
2012. márc. 5. 20:14
 20/25 anonim ***** válasza:
94%

#19 Hozzátenném hogy nem véletlen hogy Orbánék nem akarják az ügynöklistákat nyilvánosságra hozni és hogy ebben mindenkit meggátolnak/leszavaznak!

Ha kiderülne minden akkor sokaknak(sok fideszesnek is) el kéne tünnie és soha többé nem lehetne a komcsi multtal példálózni és ezzel szavazatokat szerezni!

Orbán kevésbé akarja a multat feltárni mint az mszp mert az mszp szavazói ezzel megbékélnének de a fidesz szavazóinak nagy része csak ezért szavaz Orbánra...

2012. márc. 5. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!