Biztos, hogy jo nekunk, hogy ennyire eloreengedtuk a jobboldalt?
Az 1929-33-as vilagvalsag soran ugyanez tortent, hirtelen Europaszerte eloretortek a jobboldaliak, es tudjuk, hova vezetett mindez..
Antiszemitanak erzem a Jobbikot, es ez megijeszt, annak ellenere, hogy a romaproblemat abszolut aktualisnak tartom, koztuk elek, es en is rettegek toluk, nem kerdes, hogy valakinek fel kell lepni ellenuk. De mit fog csinalni a Jobbik? Kiirtja oket? Es bantani fogjak az egyeb kisebbsegeket is (zsidok, kulfoldiek) --> "Magyarorszag a magyaroke"? Hitler is az emberek felelmere epitkezett, es ugy vettem ki a kampanybol, hogy ez a part is ezt az utat koveti, csak szerintem aggaszto ez?
Ezek miatt a ketelyek miatt nem mertem rajuk szavazni, bar szamomra is egyertelmu volt, hogy bent lesznek nelkulem is.
A kulturalt (akar negativ, akar pozitiv) hozzaszolasokat, velemenyeket elore is koszonom.
Hehe, előző válaszoló fogadjunk nem így lesz :)
Jah és kit érdekel a koalíció.. a jobbik nem összefogni akar a szar pártokkal, hanem jobb országot!
A gazdasági válság ugyan megvan most is mint 1932-ben, de a hasonlóság ebben ki is merült. 2009-10- ben nem az akkori Németországban ami lehetséges volt az manapság Europában nem fordulhat elő. Még Szerbiában sem lehetséges az ami 15-20 éve volt. Egy EU. országban reálisan, ettől nem kell félni. Sokkal inkább kell félni attól a káosztól ami ebben az országban kialakult, hála a szoclibeknek.
Nem azoktól ez emberektől kell félni, akik nyíltan, keményen kimondják amit gondolnak, hanem a sumákolóktól, akik hátulról támadnak és behúznak a csőbe.
A JOBBIK nem az emberek félelmére épít, hanem az emberek öntudatára, önbecsülésére.
Az, hogy Magyarország a magyaroké, az azt jelenti, hogy amiért mi dolgozunk, szenvedünk meg azt ne idegenek orozzák el tőlünk (multik, bűnözők).
Én megértem, hogy ez az analógia felmerült benned.Én a JOBBIK-ra szavaztam, de bennem is felmerült.
Mégis ha átgondolod, még a szociknak is csak ideig-óráig, és csak korlátozottan sikerült a demokráciát csökkenteni, pedig minden hajlamuk meg van hozzá.
2009-10- ben nem az akkori Németországban ami lehetséges volt az manapság Europában nem fordulhat elő.
Ezt elszerkesztettem.
helyesen
Az akkori Németországban ami lehetséges volt az manapság Europában nem fordulhat elő.
Nagyon is ismerem a romakat, mint mondtam, koztuk elek, es tisztan latom, mi a helyzet. Azt is latom, hogy az integralas nem sikerul. De akkor mit tegyunk? Irtsuk ki oket? Ugye ezt nem gondoljatok komolyan?
Az itt elo kulfoldiekkel pedig semmi problemam nincs, tobb "nigger" es "sarga" baratom is van, ha ez az egesz ellenuk (is) van, akkor a Jobbik nem az en partom.
Ennyi, en ezt nem neveznem elvakultsagnak.
Kérdező!
Én vagyok megint. Nem tudom honnan szeded ezt a sárgák meg feketék elleni dolgot. Ugyanis a Jobbik semmi ilyet nem mond.
Na látod, valaki elterjesztett egy hülyeséget, mint pl. a Jobbik neonáci párt, amiről azt sem tudják mit jelent, de azért mondják rá.. Néha meg fasisztázzák de arról sem tudják ,hogy nem ugyanazt jelenti :D
A cigányokról meg megismétlem magam: nem lesz semmilyen kiíírtás. Csak nézz rá Szlovákiára, ott is rengeteg cigány él, mégis normális ország. Olyan lesz nálunk mint náluk.
De persze ha te balkános országot akarsz, akkor csak szavazz bármi másra mint a Jobbik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!