Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Biztos, hogy jo nekunk, hogy...

Biztos, hogy jo nekunk, hogy ennyire eloreengedtuk a jobboldalt?

Figyelt kérdés

Az 1929-33-as vilagvalsag soran ugyanez tortent, hirtelen Europaszerte eloretortek a jobboldaliak, es tudjuk, hova vezetett mindez..

Antiszemitanak erzem a Jobbikot, es ez megijeszt, annak ellenere, hogy a romaproblemat abszolut aktualisnak tartom, koztuk elek, es en is rettegek toluk, nem kerdes, hogy valakinek fel kell lepni ellenuk. De mit fog csinalni a Jobbik? Kiirtja oket? Es bantani fogjak az egyeb kisebbsegeket is (zsidok, kulfoldiek) --> "Magyarorszag a magyaroke"? Hitler is az emberek felelmere epitkezett, es ugy vettem ki a kampanybol, hogy ez a part is ezt az utat koveti, csak szerintem aggaszto ez?

Ezek miatt a ketelyek miatt nem mertem rajuk szavazni, bar szamomra is egyertelmu volt, hogy bent lesznek nelkulem is.

A kulturalt (akar negativ, akar pozitiv) hozzaszolasokat, velemenyeket elore is koszonom.

2009. jún. 8. 21:46
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
46%
Semmi bajom nem lenne a niggerekkel, sárgákkal és az ilyen élőlényekkel, ha nem jönnének ide. Mi a f*sznak jönnek ide?
2009. jún. 8. 22:02
 12/31 A kérdező kommentje:

De miert baj, ha idejonnek? Bantanak teged? Nem megferunk egymas mellett?

Nincs vaj a fulem mogott, nem attol felek, hogy majd jol megbuntetnek, hisz nincs miert. De nem szeretnek pusztitast magam korul.

2009. jún. 8. 22:05
 13/31 anonim ***** válasza:
67%

Kissé provokatív a kérdés. Mi az hogy előre engedtük a jobboldalt? Ilyen kérdéseket egy diktatúrában szoktak feltenni párt értekezleten. A nép döntött így. Egy normális demokráciában egy ilyen vereség után a kormány pártnak íllene lemondania.

Amúgy nem szimpatizálok a jobbikkal. Szerintem a cigányságot integrálni kell a többségi tásadalomba, és most a Jobbik előre törése nem fogja ezt a folyamarot elősegíteni.

Az nem szélsőség, hogy 20 évvel a pártállam utódpártja vezeti még Magyaroszágot?

2009. jún. 8. 22:07
 14/31 anonim ***** válasza:
86%

Kedves kérdező!

Ne aggódj, nem viszik el a cigányokat Auswitzba. Mindössze olyan lesz mint Szlovákiában, felére csökken majd a segély, jobb lesz a közbiztonság, és végre elkezdünk fejlődeni, bevezethetik majd az eurot pl.

Remélem az országgyűlési választásokra elmész, s a jobbikra szavazol! Adni kell nekik egy esélyt, nem lenácizni őket :)

2009. jún. 8. 22:09
 15/31 A kérdező kommentje:
Nem szantam provokativnak a kerdest. Mindazonaltal mi vagyunk a nep, tehat mi engedtuk elore a jobboldalt, meg ha en nem is rajuk szavaztam. A masik dologban teljesen igazad van, en abszolut nem vagyok baloldali, szo szerint partatlan vagyok (de szeretnem erteni az embertarsaimat).
2009. jún. 8. 22:10
 16/31 anonim ***** válasza:
45%

Nem, nem férünk meg egymás mellet. Itt is az lenne mint amerikába, minden féle korcs. Gusztustalan. Én se megyek hozzájuk, ők se jöjjönek ide. Nem virágoztatnak föl, csak romba döntenek mindent.

"Az igazunkért akkor is, akkor is kiállunk; élősködő fa**szopóknak nincs helye minállunk" - Divízió 88

Na, ezt gondolom.

Fajelmélet megvan

2009. jún. 8. 22:11
 17/31 anonim ***** válasza:
54%

Előző válaszoló!

Eddigis milliárdok mentek el a cigányok integrációjára! Minek még többet adni? Tökéletesen látszik, hogy nem akarnak beilleszkedni..

Ha nem hiszed nézz utána, az EU pályázatok fele erre az integrációra ment rá.. Magyarul kidobtuk a pénzt az ablakon.

2009. jún. 8. 22:12
 18/31 A kérdező kommentje:

Na de mit varhatok a Jobbiktol?

Mit varnak a rajuk szavazok? Hogy majd hatalomra kerul, es? Penzt oszt nekik? Vagy eluzi a multikat, a ciganyokat, zsidokat, melegeket es ettol hirtelen munkahelyek teremnek, jolet meg hus a fazekba?

2009. jún. 8. 22:12
 19/31 anonim ***** válasza:
78%
Én is a többséggel értek egyet. Nem lesz itt népirtás és semmi extra erőszak. Ha esetleg hatalomra kerülnének az történne aminek eddig is történnie kellett volna: JOGOS büntetések kiosztása. Most mi történik? Cigány áldozat: ezren vannak a temetésen. Cigány elkövető: tusoljuk el. Tisztelet a kivételnek (Olaszliszka), bár azzal sem lehetünk elégedettek. Nem kell félni tőlük, a többség ellenük uszít, mert nem akarnak veszíteni a hatalmukból. Míg a többi párt a cigányokat kártyaként használja fel és védi őket, a jobbik szerintem közéjük fog csapni ha kell. És nem csak erről van szó. Szerintem ők nem fogják eladni a magyar földeket és eljátszani a közpénzeket. Legalábbis bízzunk benne, bár ki tudja. Aki hatalmat kap könnyen eltelik vele. Mi lenne a jó? Azok akik hét évig semmit nem csináltak? Azok akik 4 évig szintén semmire nem jutottak? Valamiben bízni kell... Bocsánat ha valakinek a nézeteit sértem. Egyébként a honlapjukon láttam a nagymagyarország térképet és hát remélem, hogy ilyen revíziós törekvéseik nincsenek, mert ezt el kell felejteni örökre. Nem azt, hogy megtörtént, hanem azt, hogy azt bármikor is visszakapjuk. Egyébként én támogatnám a törekvéseiket. Ha a rossz kézben lévő média nem nyomná el és tüntetné fel rossz színben illetve nem a mellette kiálló csőcseléket mutogatná (lásd tüntetések) akkor sok embernek lehet, hogy szimpatikusabb lenne.
2009. jún. 8. 22:13
 20/31 anonim ***** válasza:
82%
Hogy mit várunk? Hogy legalább egy kicsit változik a helyzet, a remény miatt. Nem, nem pénzt, nem nem a cigányok kiírtását, hanem, hogy meghozzák azokat az intézkedéseket, amik biztosítják fejlődésünket, közbiztonságot. Na meg az államadósság növelésének befejezését.
2009. jún. 8. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!