Baloldaliak, jöttök-e tüntetni az előre hozott választásokért?
Szia!
Tömören: Nem.
Bővebben:
Azért nem, mert nem hiszem, hogy bármilyen tüntetéssel bármit is el lehet érni.
Max. fél évvel lehetne előrébb hozni a választás, egyszerűen fölöslegesnek tartom. Fél éven már nem múlik semmi. Ráadásul olyan fél éven, aminek a bő fele a nyári ubiszezon.
Én azért nem, mert kis gyerekem van és állapotos vagyok, nem hiányzik nekem, hogy "szétverjenek". Vannak fontosabb dolgok az életemben, minthogy milyen színű a parlament. Egyik 19, a másik 20-1. Csodát önmagában egyik sem fog tenni, ahhoz, hogy összefogjanak pedig csodára lenne szükség.
Nem vagyok sem cigány, sem zsidó, sem egyik nemzetiséghez tartozó, egyszerű fehér magyar állampolgár vagyok, soha semmi összetűzésem nem volt semmilyen csoporttal, de ha meglátok egy MG-s egyenruhást, óhatatlanul összerándul a gyomrom.
A férjem azért nem, mert nem teheti meg, hogy nem megy be dolgozni, ha így tenne nem lenne állása és az én 84eFt-os gyedemből 4-en éhen halnánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!