Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem volt egy kicsit primitív...

Nem volt egy kicsit primitív amit Gaudi Nagy Tamás a Corvinuson művelt?

Figyelt kérdés

2012. márc. 2. 12:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
62%

""és rasszisták a rendőrök is, mert 20 bűncselekményből 15X cigányhoz mennek ki."

Ezt mire alapozod? Hivatalos statisztika nincsen és nem is lehet, így csak találomra mondtál egy számot, és mivel bizonyítani nem tudod, ergó hazudsz! "

Igen, hivatalból nem lehet ilyen statisztikát vezetni nálunk hála a szadeszos liberális hagyaték mocsoknak. Tudom, neked ez csak rasszista pletykának hallatszik, de aki ezt megéli, annak ez nem csak szóbeszéd. Vannak felmérések amik ezt alátámasztják. Nézz csak be egy börtönbe, milyen színeket látsz legtöbbször.

Kérdéshez visszatérve, Gaudi kicsit elragadtatta magát, mikor megérkezett, de amit az előadáson mondott, az teljesen korrekt volt.

Nem tudok rátok haragudni, liberális "agyhalottak", túl régóta tartja homályban az országot a vezetés. Emlékszem, mikor 2006ban voltak az utcai tüntetések, még én is a rendőrök oldalán álltam a huligánokkal szemben. Mert ezt láttam a tvből.

Aztán mikor a tanárom mesélte, hogy ő csak kinnt sétált a városban, aztán egyszer csak nyelhette a könnygázt, meg menekülni kellett, rájöttem, hogy lehet, hogy a hivatalos verzió nem is annyira igaz.

Ezen gondolkozzatok el, mikor nácinak nevezitek a Jobbikot.

Üdv

2012. márc. 2. 14:46
 12/22 anonim ***** válasza:
74%

És mi haszna lenne egy ilyen statisztikának? Semmi. Attól, még hogy tudom, hogy cigány rabolt ki még nem lesz kevésbé fájdalmas.

2006-hoz annyit, hogy itt lakom a belvárosban, aznap is kint voltam. Mikor láttam, hogy itt valami nem stimmel, odamentem egy sarkon álló rendőrhöz és a lakcímkártyámat mutatva megkérdeztem, merre tudok biztonságban hazamenni, mire a csávó szólt egy kollégának, aki hazakísért. Programom volt aznap este, tehát mondhatni én is inkább "hazamenekültem". Nade most ezért a menekülésért a rendőrök hibásak szerinted, vagy a csőcselék, akiket próbáltak megfékezni? A tévéostromot pedig az ablakból néztem végig, na ott tényleg töketlenek voltak a rendőrök, a székház mögötti utcában tébláboltak, miközben a másik oldalon vandálkodtak a huligánok. Egyébként meggyőződésem, hogy Gyurcsány csak miattuk élhette túl az öszödi beszédet.

2012. márc. 2. 16:45
 13/22 anonim ***** válasza:
54%

Ha állandóan TE kerveredsz konfliktusba, akkor nem lehet hogy veled van a probléma? Talán te provokálod őket valamivel?(fekete ing? jobbikos poló? bakancs?)

És egy későbbi kérdezőnek is válaszolva: Vám és Pénzügyőr vagyok.

2012. márc. 2. 19:01
 14/22 anonim ***** válasza:
38%

gaudi a parlament legtehetségesebb képviselője

navracsics meg a legjobb miniszter

jó beszélgetés volt

gyalázatosak a beszélgetés megzavarói

2012. márc. 2. 20:19
 15/22 bumbi02 ***** válasza:
41%

hát én csak azt sajnálom hogy az egyetemisták közt is voltak olyanok akik hülyeségeket kiabáltak be..náci stb...

Pedig annyi támadási felület van ezeken a politikusokon, hogy fölösleges bele menni nácizásba...

Szemkilövetők? Tisztel Gaudi N. Tamás: Tudja hogy aznap este hány rendőr sérült megsúlyosan? Úgy hogy az ujját kétszer kellett visszavarni? Csonttörések? Zúzódások?

Tisztelt Gaudi N Tamás, ha Ön szerint mit kellett volna tennie a rendőrségnek? Átadni Budapestet több tucat futball huligánnak? Így is több milliós kárt okoztak.

Tisztelt Gaudi N Tamás, fel tudná sorolni azt a sok embert akinek kilötték a szemét? És azt is hogy éppen melyikük mit keresett egy csőcselék közepén?

Tisztelt Gaudi N TAmás, nem tartja álságosnak hogy vitának van meghirdetve a mai program, annak ellenére hogy tisztán látszik hogy ez a Fidesz propagandája, és szó se lesz vitáról, előre megbeszélt kérdésekre, előre megbeszélt válaszok lesznek, népszerűsítve mind Önöket mind a Fideszt?

és még lehetne folytatni...

2012. márc. 2. 21:12
 16/22 Pro Patria ***** válasza:
33%

"Rasszisták az idősek is, mert lefejelik szegény cigány suhancok öklét

-> Az, hogy vannak cigány származású bűnözők, attól még nem mindegyik az, de a Jobbik kollektív bűnösként állítja be őket és ez az ami nem jó!"

- Nem mindegyik az, de jóval nagyobb esély van rá, hogy ha velük találkozol szembe, akkor valami bajod lesz. Azért, mert ezt tanítja ki nekik a "csorda". Ezt látják otthon, a haveroknál, az utcán. Az, hogy az emberekben általános félelem van a cigányokkal szemben, nem az emberek hibája.

És attól, hogy játszod itt a nagy mélyérzésű emberjogi harcost, ez még így van. Könnyű könnyeket morzsolgatni, és megjátszani, hogy te milyen érzékeny és igazságos vagy, milyen "felvilágosult" ebben "a barbár világban", csak épp nem neked kell félelemben élni.

"és rasszisták a rendőrök is, mert 20 bűncselekményből 15X cigányhoz mennek ki.

-> Ezt mire alapozod? Hivatalos statisztika nincsen és nem is lehet, így csak találomra mondtál egy számot, és mivel bizonyítani nem tudod, ergó hazudsz!"

1) Épp egy rendőrparancsnok mondott ilyesmit, és jól le is szidták egyből.

2) Ment már el melletted rabszállító? Láttad, kik ülnek benne...?

Láttál már polgárőröket, rendőröket éjszakai tyúklopásoknál, betöréseknél ténykedni? Kiket fogtak el?

Voltál már kórházban a váróteremben? 14 éves cigány, nem magyar, CIGÁNY csitrik várnak sorban, hatalmas hassal. Persze, erre sincs statisztika. Nem véletlenül...

De az ember, ha nem 18 éves frissen érettségizett "liberális, értelmiségi" (nem önhibájukból, hanem mert ezt várja el tőlük a média, és ők fogékonyak is rá), hanem él is a való életben, akkor pontosan tudja ezeket.

"Rasszista vagyok én is, mert munkámból kifolyólag állandóan cigányokkal kerülök konfliktusba.

-> Ha állandóan TE kerveredsz konfliktusba, akkor nem lehet hogy veled van a probléma? Talán te provokálod őket valamivel?(fekete ing? jobbikos poló? bakancs?)"

- Persze, még ő kérjen bocsánatot!:D Ez a néni is rasszista volt, akit félholtra vertek, mi?

http://www.youtube.com/watch?v=Sb5h4xyh3sI

A lányok is, akiket megerőszakoltak, és megöltek ezek az állatok.

És aki megjegyzi, hogy büdösek, mocskosak, és igénytelen disznók, az is rasszista. Aki kifogásolja, hogy a cigányok végigmennek a bevásárlóközpontban, és minden felbontanak, összelopdosnak a szoknyájukba/babakocsiba dugdosva, az rasszista.

Öreg. Egyszer nem ártana kimozdulnod a világba... Egyből nem lennél ilyen mélyérzésű emberbarát "jófiú", amit elvárnak tőled, és aminek te megfelelni akarsz az ilyen megnyilvánulásokkal.

2012. márc. 3. 16:16
 17/22 bumbi02 ***** válasza:
60%

És aki megjegyzi, hogy büdösek, mocskosak, és igénytelen disznók, az is rasszista. Aki kifogásolja, hogy a cigányok végigmennek a bevásárlóközpontban, és minden felbontanak, összelopdosnak a szoknyájukba/babakocsiba dugdosva, az rasszista.

Nem. Az a rasszista aki minden cigányra rá akarja ezt kenni. És nem csak arra az X-re amelyik ezt csinálja. Na az a rasszista. És általában jogosan rasszistáznak le titeket.. Mert az se érdekelne sokatokat kb hogy egyetemre jár, ösztöndíjas stb, de "csak egy cigány" lenne akkor is...

2012. márc. 3. 23:06
 18/22 Pro Patria ***** válasza:
12%

"Nem. Az a rasszista aki minden cigányra rá akarja ezt kenni."

- Nem, nem minden cigányra. De amikor meglátsz egy igazi alja cigányfamíliát elvonulni a bevásárlóközpontban, 1) üvöltöznek össze-vissza, 2) messziről bűzlenek, 3) lopnak.

Érdekes, ezt másokról nem tapasztalom... Pedig aztán egy bevásárlóközpontban igen sok ember megfordul. Ellenben cigányoknál nem egyszer láttam. De nyilván az emberek a hibásak, akik félnek, és elővigyázatosan közelítenek a cigányokhoz. Nyilván ez csak oktalan rasszizmus.

És ezeket a csőcselékeket nem menti fel a néha, mutatóba meglengetett diplomás cigány.

Nyilván az is véletlen, hogy a cigányokért egyébként olyannyira aggódó nyugati világ a saját országából kitoloncolja őket, a telepeiket felszámolja (Kanada, Franciaország, Olaszország.) Csak addig aggódnak értük, amíg nem az ő nyakukon vannak:D

Az is véletlen, hogy Bulgáriában tüntetnek a cigányok ellen a "neonáci" apák, miszerint "biztonságban akarom felnevelni a lányomat!"

A legviccesebb az a videó volt, ahol a cigányok tüntettek, aztán jött egy igazi kan, szónoknak, levél a kezében, "az ügy, amiért most idejöttünk... az ügy... az ominózus eset..." aztán mondják neki a kordonon túlról, "na mi van, elfelejtetted?" erre egyből jön a dúvad nézés és ököllel hadonászik.

Tessék, ezek ők. Tüntetni is csak a szadeszes politikusok áltak a kezükbe adott levelekkel tudnak, és ha kínos helyzetbe kerülnek, egyből az erőszak jön elő.

De az is sokatmondó, hogy ezt az egy sort tudtad csak reagálásként írni...

2012. márc. 4. 00:04
 19/22 bumbi02 ***** válasza:
50%

Ezt az egy sort.. sajnos itt 3 éve írom le a véleményemet a rasszizmusról, igazándiból mindenféle eredmény nélkül, hiába írok érveket, átgázoltok rajta kb annyival h menjek élni cigányok közé...

100 cigányból kb 90 olyan mint amit írtál. De a maradék 10nek (pont a 90 miatt!) sokkal nehezebb elérnie hogy elismerést szerezzen, főleg ha ti még annak ellenére hogy semmi gond nincs velük, "csak egy cigánynak" tartjátok. Van ilyen ismerősöm, aki rasszista, és másba nem tudott belekötni egy cigánynál (dolgozó, rendes, aranyos cigány lány) csak abba hogy cigány...

Az is rasszizmus mikor valaki azt állítja be hogy 100ból 100 cigány ilyen lenne.

Az is rasszizmus mikor a Jobbik csak azt akarja megakadályozni hogy a cigányok segélyből éljenek. (pedig elég sok magyar ugyanúgy trükközik a segélyekkel)

Az is rasszizmus mikor sokan ki vagytok akadva hogy jájj cigánybünözés, meg kell szüntetni a cigánybünözést. A másik bűnözés már nem is érdekel titeket.

Az is rasszizmus mikor nem vagytok képesek elismerni a másik érdemeit, mert cigány. Pl kuruc info. Lehozza naponta a 100 "orkos" cikket, hogy tartsa az átlagot, de pl azokat a híreket mikor egy 16 éves cigánysrác mentett ki egy kislányt a kútból, vagy hogy Mága Zoltán merre járt, vagy a 100 tagú cigányzenekar, azokat mélyen hallgatja. Nem fér bele az imázsba.Még kiderülne hogy nem is mind a 100 cigány gonosz.

Persze tudom én is hogy milyen arányba vannak, és találkozom eleget én is cigányokkal, normálissal is, és nem normálissla is. De nem azért fogom utálni, vagy lenézni mert cigány, hanem azért ahogy viselkedik.

Egyszer feltettem itt a kérdést:

Vonaton utazol, 2 szabadhely van: egy jól öltözött csendes, épp könyvet olvasó cigány mellett, és egy zenét üvöltető, szotyit köpködő helyi menőcsávó mellett...

HOva ülsz le? Volt akik rávágták h biztos nem a cigány mellé. NA ez rasszizmus.

2012. márc. 4. 10:49
 20/22 Pro Patria ***** válasza:
40%

"100 cigányból kb 90 olyan mint amit írtál."

- Így van, én sem mondtam mást.

"De a maradék 10nek (pont a 90 miatt!) sokkal nehezebb elérnie hogy elismerést szerezzen"

- Az nem az emberek hibája, hanem, mint mondtad, a cigányok 90%-ának, akik viselkedésükkel lejáratják az egész etnikumukat. Ha az a 10% változtatni akar ezen, akkor ne az embereknél próbálkozzon, hanem a sajátjai 90%-ában.

"főleg ha ti még annak ellenére hogy semmi gond nincs velük, "csak egy cigánynak" tartjátok. Van ilyen ismerősöm, aki rasszista, és másba nem tudott belekötni egy cigánynál (dolgozó, rendes, aranyos cigány lány) csak abba hogy cigány..."

- Ez látod, megint egy csúnya általánosítás - tudod, amely váddal egyébként legtöbbet élnek a magadfélék.

Ugyanis nekem önmagában a származással semmi bajom nincs. Az egyik nagy, elérhetetlen szerelmem anno a gimiben egy gyönyörű cigánylány volt. Előtte lévő iskolámban cigány padtársam volt.

Ennyit erről.

Viszont azért nem vagyok okolható - mint ahogyan az összes többi ember sem - hogy óvatosan, elővigyázattal és fenntartással közeledek cigányokhoz, mint ahogyan bizonyos kutyafajoknál is "valószínűsíthető, hogy megharap", akkor is, ha az az egy egyed éppenséggel barátságos természetű.

"Az is rasszizmus mikor valaki azt állítja be hogy 100ból 100 cigány ilyen lenne."

- Nem látom, hogy ilyet írtam volna. És ezzel a túlzásba vitt, az állításaimat kicsavart szalmabáb-érvelésekkel nem tudod elfedni a lényeget arról, amit írtam.

"Az is rasszizmus mikor a Jobbik csak azt akarja megakadályozni hogy a cigányok segélyből éljenek. (pedig elég sok magyar ugyanúgy trükközik a segélyekkel)"

1) Talán már mondtam, ha nem, akkor most mondom: nem vagyok jobbikos.

2) Csakhogy ez a cigányságnál társadalmi norma. Egész falvak, közösségek élnek ebből. Generációk alapozták erre az életmódjukat. Egy cigány faluban, mikor megkérdezték egy gyerektől, hogy mi akar lenni felnőve, azt válaszolta, hogy "segélyes", hiszen ezt látta szüleitől: egész nap otthon vakarják a s.ggüket, és veszik fel a pénzt a semmiért. Ha meg nem elég, hát lopnak.

"Az is rasszizmus mikor sokan ki vagytok akadva hogy jájj cigánybünözés, meg kell szüntetni a cigánybünözést. A másik bűnözés már nem is érdekel titeket."

- Ezt ki mondta, hogy más nem is érdekel? Ismét szalmabáb-érvelés, már az ókori görögöknél is retorikai hibának számított, le lehetne szokni végre róla.

Az viszont szembeötlő, hogy egy utcán - mondanám, hogy sötétben, de ma már fényes nappal is - nem szívesen találkozik senki egy cigánycsordával. És ez nem az emberek hibája.

"Az is rasszizmus mikor nem vagytok képesek elismerni a másik érdemeit, mert cigány. Pl kuruc info. Lehozza naponta a 100 "orkos" cikket, hogy tartsa az átlagot, de pl azokat a híreket mikor egy 16 éves cigánysrác mentett ki egy kislányt a kútból, vagy hogy Mága Zoltán merre járt, vagy a 100 tagú cigányzenekar, azokat mélyen hallgatja. Nem fér bele az imázsba.Még kiderülne hogy nem is mind a 100 cigány gonosz."

- Ez megint csak egy visszatérő toposz. Egy jól betanult kifogás, ami újra elő-előkerül. Megint azt mondom erre: az a néhány nem menti fel a maradék 90%-ot.

"Egyszer feltettem itt a kérdést:

Vonaton utazol, 2 szabadhely van: egy jól öltözött csendes, épp könyvet olvasó cigány mellett, és egy zenét üvöltető, szotyit köpködő helyi menőcsávó mellett...

HOva ülsz le? Volt akik rávágták h biztos nem a cigány mellé. NA ez rasszizmus."

- Én meg valószínűleg egy harmadik helyre ülnék.

Mellesleg egyszer Debrecen környékén utazva épp egy - ránézésre - cigány férfi segített eltájékozódnom a leszállók között. Én pedig az út alatt beszélgettem vele, és köszönésképpen megkínáltam a pogácsából, amit a mamám csomagolt. Nahát, lehet mégsem velem van a baj?...

Egyébként nem tudom, tisztában vagy-e vele, de Debrecenben külön van egy ún. "feketevonat", amivel kifejezetten a cigányok utaznak, arra más fel sem mer szállni.

2012. márc. 4. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!