Deutsch Tamás tényleg drogozott?
Figyelt kérdés
A twitteres bulvárügyei kapcsán, gyakran olvasom kommentekben, hogy kábszeres. De erről sehol nem találtam semmi megerősített információt.2012. jan. 8. 22:12
1/10 anonim válasza:
A twitteres bejegyzései szerintem elegendőek.
:P
2/10 anonim válasza:
Naná, majd porított gumicukrot kóstolgatott!
3/10 anonim válasza:
Gergényi Péter pedig a drogterjesztője.
4/10 anonim válasza:
Fiatalabb korában tényleg drogozott.
Eléggé bulizós volt amúgy.
Csak azért lett belőle politikus, mert kellett egy "jóképű" Orbánéknál fiatalabb generációt is képviselő a Fideszbe még a kezdet kezdetén. Jókor volt jó helyen
Akkor még full liberális volt amúgy.
5/10 anonim válasza:
Én leszarom hogy drogozott, de miért viselkedik úgy mint egy rosszabb paraszt?
7/10 anonim válasza:
Én egy képviselőtársától hallottam, tényleg drogozott. De már rég lejött róla.
8/10 A kérdező kommentje:
aha. Amúgy nem pontoztam a kérdést, pláne, hogy nem is lenne értelme:) Köszi a válaszokat.
De ha ez igaz, tényleg elég vicces kijelentés volt tőle, hogy ha szégyen, ha nem, ő még soha nem nyúlt anyaghoz:) Ha mást nem, jó színész az az ember és jól érvelxD
2012. jan. 9. 17:21
9/10 Peruccsia válasza:
Négyes! Deutch csak három évvel fiatalabb Orbánnál.
10/10 A kérdező kommentje:
wow, orbán már 50 éves?:O Lassan módosítani illenék a párt nevét VIDESZ-re:)
2012. jan. 9. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!