Hogy nézne ki egy "emberarcú" jobboldali diktatúra?
Tehát nem nácizmus, hanem csak annyira szélsőséges, mint a Kádár-rendszer, de jobboldali.
Horthy Magyarországa, Franco Spanyolországa vagy Atatürk Törökországa például ilyen rendszer volt?
17:58!
"eltévedtél. Itt diktatúráról volt szó, nem szabadelvűségről, arra nyiss egy másik topicot."
Nem tévedtem el, én is a diktatúráról beszéltem. Te kevertél bele egyéb dolgokat.
"Elég sok spanyol tiszteli Francot, a baloldaliak meg nem. A baloldaliak véleménye meg nem érdekel."
Bocs, de még ha valaki baloldali érzelmű is, akkor is ember. És ha valahol nem vesznek egy embert emberszámba, az nem emberarcú rendszer.
"Szerintem egy mélyen katolikus hagyományú országban, b.zikat összeházasítani és legalizálni az abortuszt, nem egészséges, és nem érdekel az ellenvélemény."
Hol mondtam én ilyet?
De kíváncsi vagyok, hogy ugyan ez lenne a véleményed akkor is, ha egy baloldali "emberarcú" diktatúrában élnél, ahol nem engedik az azonos neműek házasságát, és az abortuszt (lásd Ratkó korszakát), de simán elvihetnek, mert jobbos vagy? Szerinted emberarcú ez?
" De . Azok bizonyították, hogy kb 40 évig elég jó élhetővé vált. Ha 30-as vagy akkor hiába magyarázom, ha 50-es vagy akkor tapasztaltad, ha megtapasztaltad az átkost és nem tudtál beilleszkedni, akkor vagy munkakerülő voltál, vagy a mások hátán keresztül probáltál törető lenni, de az ott nem működött. Akik ezt próbálták azokból lettek a rendszerváltók és ezt most a bőrünkön tapasztalhatjuk,hogy miért nem engedték őket annó érvényesülni, hiszen nem értenek semmihez. Az eredmény ékesen bizonyít minden. Ezt nem lehet meghamisítani . Megmagyarázni ugyan lehet, de attól a szar marad az ami."
A nagyszüleim földjét ezek vették el. Szemét rabló banda volt, nem is hiába adósította el az országot a komcsi rezsim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!