A jobboldali emberek miért ilyen elvakultak?
Csak hogy 1 példát mondjak, itt az oldalon leszavazzák a MSZPseket és a Liberálisokat ...
Ennél nagyobb örömük ne is legyen...
Elég szomorú, hogy sok az elvakult ember, mindegy, hogy melyik oldalon... Eleve nevetségesnek tartom az embereket oldalak szerint csoportosítani. Normál esetben véleménye van az embernek különböző dolgokról, ami nem feltétlenül "oldalhoz" kapcsolódik.
Én liberális gondolkodású vagyok, aminek viszont köze nincs ahhoz, mit itt "libsiznek" folyamatosan, és elegem van az állandó lepontozásokból meg beszólogatásokból, csak mert nem vagyok szerelmes a Fideszbe és Orbán Viktorba...
De itt sajnos ez van, mindenki csak a saját véleményét akarja hallani, mindenki más meg "dögöljön meg".
#7 "Anyád."
Nagyon meggyőző érv, csak pont a kritizált állítást igazolja. Öngól.
"Csak hogy 1 példát mondjak, itt az oldalon leszavazzák a MSZPseket és a Liberálisokat"
Tééééényleeeg? Ne mond már, jaj szegények. A jobboldaliakat legalább annyira lepontozzák.
"leszavazzák a
MSZPseket és a Liberálisokat"
Te hol éltél az elmúlt 10 évben? És még mi vagyunk az elvakultak...
Azt azért remélem tudjátok, hogy annak ami mo.-n liberális néven folyt az elmúlt években semmi köze az igazi liberalizmushoz?
Üdv egy IGAZI liberális (pontozzatok bátran, névtelenül könnyű ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!