Mivel a Jobbik-féle nézetek egyre terjedőben vannak, ezért a Fidesz elemelt egy-két programot a népszerűség érdekében. Látszik milyen eredménnyel... Az ég adja, hogy ne tudjuk meg milyen az, ha a Jobbik hatalomra kerül!
2012. febr. 26. 01:32
12/23 anonim válasza:
A régi alienes idézettel élve, akárki nyer, mi veszítünk.
Nem tudom mit izgultok, ebből a szrból már senki se hoz ki semmi jót. Én adok egy esélyt a Jobbiknak, kíváncsi vagyok, ők hogy cseszik el a dolgokat. A többieket már láttuk, az nem érdekel.
2012. febr. 26. 01:38
13/23 anonim válasza:
"2014-ben a jobbik nyeri a választást és megvalósítja azt amit kitalált." Talán józan állapotban kellene írnod........................
2012. febr. 26. 01:46
14/23 anonim válasza:
"Mivel a Jobbik-féle nézetek egyre terjedőben vannak, ezért a Fidesz elemelt egy-két programot a népszerűség érdekében. Látszik milyen eredménnyel... "
Már bocs, de a Fidesz idiótizmusa egyáltalán nem a Jobbik programjának valamely hibájából fakad, hanem ez velük született. Egyáltalán nem a program meg nem valósíthatóságát bizonyítják, hanem annak épp az ellenkezőjét. A fidesz még a világ legjobb (most nem akarom azt állítani, hogy a Jobbiké nem az) programjával is megbukna.
2012. febr. 26. 02:07
15/23 anonim válasza:
A Fidesz eddig amit a jobbiktól lopott ötleteket azok mind sikerrel váltak be.PL: az adózási rendszer.Ezt a Jobbik találta ki csak a Fidesz rosszul alkalmazta.A Jobbik nem a kis emberek zsebébe akart belenyúlni hanem a sok multi milliomos pénzesébe.Nem mondom,hogy a Jobbik a világ legjobb pártja,de jelenleg nincs nála értelmesebb Magyarországon.A
Én tuti a Jobbikra fogok szavazni 2014-ben bármi is lesz.
A Jobbikkal semmi bajom.Amit ők kitaláltak szerintem kifogásolhatatlan. Egyébként annyi itt az Anti Jobbikos.Mondjatok már 1 rossz ötletet a jobbik részéről.
Én elolvastam a 88 oldalas programtervet és ha mind ezt valaki megcsinálná akkor Magyarországon sokkal jobb lenne a helyzet(Nem lennénk Amerika szintjén,de az Osztrák,Lengyel,Cseh és a Szlovák gazdaságot utolérnénk.
2012. febr. 26. 02:48
16/23 anonim válasza:
Ja még valami!
Bevált az adózás!
Az állam adósság napról napra csökken persze nem olyan mértékben ahogy annak kéne.Ezért akarja a Jobbik megadóztatni a sok külföldi céget és a milliárdos pénzeszsákokat.PL Csányi Sándor.800 milliárdos a vagyona.Ebből a pénzből már lehet tervezgetni.És ez csak 1 gazdag zsidó a sok közül aki itt mereszti a pics@jat nálunk.
2012. febr. 26. 02:51
17/23 anonim válasza:
Egyébként még hányszor fogjátok föltenni ezt a kérdést?
Esküszöm,hogy van 15-20 ember aki unatkozik és minden héten 1x kiírja ezt a kérdést. Muszáj mindig a Jobbikot fikázni?
Ha ennyi szabad időtök van akkor inkább csináljatok valami hasznosat.
2012. febr. 26. 02:53
18/23 anonim válasza:
Kedves mindenki! Jobbiknak nem volt még lehetősége, hogy bizonyítson mivel még nem voltak vezető tisztégbe. De egy nagyon egyszerű példa amivel szerintem sokan egyetértenek: A cigányság kérdése .. Ki az ma Magyarországon aki azzal nem ért egyet, hogy nem a pénzt kell marokszámra dobálni nekik, hogy azok minden szarra elverhessék ??? Erre volt az utalványokba való gondolkodás pl 1 meghatározott összeget kizárólag élelmiszerre vagy ruhára költhetnének. Persze vannak olyan pontok a Jobbiknál is amiken kicsit gondolkodni kell de JELENLEG itthon ők rendelkeznek a legösszeszedettebb programmal. + tessék már megnézni, hogy ők ellenzékben is hogy viselkednek a késői órában is többen vannak a Parlamentbe mint a kettő másikból összesen és nem abból áll az ellenzékiségük, hogy mindent leszóljanak, de ne javasolnának más alternatívát. Az már más kérdés, hogy 2/3-al szembe mit lehet és mint nem tenni.
2012. febr. 26. 10:17
19/23 anonim válasza:
"Ezért akarja a Jobbik megadóztatni a sok külföldi céget" Tudod te mennyi adót fizetünk így is egy évben? Bár nem tudom, egy vegyesvállalat mennyire értendő külföldinek a jobbik szemszögéből. Elmondom neked, hova vezetne a jobbik eme remek ötlete. Gyárak ki külföldre, multik kivonulnának az országból, minden tehetős ember kimenekítené az összes pénzét. Eredmény: növekvő munkanélküliség, kevesebb adó, járulék, még inkább csökkenő belső fogyasztás, végül államcsőd. A romák pedig nem kapnak annyi pénzt amiről itt sokan szónokoltok, bár első lépésben minden családnál meghúznám a határt 3 gyereknél, több is lehet persze, de csak ha önerőből el tudják tartani, fel tudják nevelni. Vagyis a negyediktől nem járna semmilyen támogatás. Ez nem csak a cigányokra vonatkozna. A jobbik kormányzása katasztrófa lenne az országra nézve, akkor fordulna csak ellenünk az EU. Na persze, hiszen kit érdekelne, kilépnénk úgyis belőle. Mert ebben az országban olyan sok pénz van, hogy ezt simán megtehetnénk. A jobbik képtelen gondolkozni, céljuk mindössze a hatalomra kerülés lenne, hogy a maradékból még ők is tudjanak egy kis morzsát felszedni.
2012. febr. 26. 13:35
20/23 anonim válasza:
Ha beindulna a magyar mezőgazdaság és a ráépülő feldolgozó ipar sokkal olcsóbban hozzá juthatnánk az élelmiszerekhez és nem lenne arra szükség hogy a multik által kínált Szlovák, Cseh és Lengyel tejeket iszogassuk. Arról nem is beszélve, hogy mennyi munkahelyet lehetne ezzel létrehozni. Kedves előttem szóló neked meg csak annyit, hogy nem tudhatod, hogy mit hoz a Jobbik ha hatalomra kerül de az az egy már biztos, hogy mi lesz ha a Fidesz tovább marad vagy ne adj Isten az MSZP kerülne vissza(persze ha csak a TV-ből tájékozódsz nem csodálom hogy benyeled a sok marhaságot amit ott hallasz -.-")..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!