Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik ötletet támogatnád a...

Melyik ötletet támogatnád a súlyos bűnöket elkövetők ellen? Halálbüntetés visszahozása, vagypedig az Alföld egy lakatlan részén egy magyar gulág létrehozása?

Figyelt kérdés
2012. febr. 25. 10:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%
AZ embert valóban csak egyszer lehet felakasztani, de arra gondoltam, hogy a harmadik gyilkos akasztásának hírére esik gondolkodóba a leendő bűnöző.
2012. febr. 26. 08:52
 12/17 anonim ***** válasza:
Azért is kell visszaállítani a halálbüntetést,mert ha valamikor a közeljövőben úgy adódna, hogy meggyengül az államhatalom valamilyen szükséghelyzet miatt, akkor kiszabadulhatnak a veszedelmes gyilkosok. Ezt úgy lehet megelőzni, hogy kivégezzük őket rövid úton.
2012. márc. 3. 13:42
 13/17 anonim ***** válasza:
Igazad van!!
2012. márc. 4. 14:29
 14/17 anonim ***** válasza:
Az erőszakos, szándékosan embert ölő, kegyetlen mészárosokat minek még etetni is évekig? Akiről bebizonyosodik, hogy előre megfontoltan öl,- vagy olyan erőszakos állati módon viselkedik, hogy csak idő kérdése volt mikor öl meg valakit, vagy védteleneket, gyermeket kéjből, vagy dühből, öreget a vagyonáért, csak azért hogy ne legyen tanú, szemtanú- azt minden teketóriázás nélkül fel kellene akasztani. És most jöhet a sok liberál-bolsi köcsög az ellenérveikkel, lepontozásaikkal de csak akkor, ha már testközelből megtapasztalták milyen amikor egy ilyen mocsokkal szembekerülnek. Kicsi gyerekkoromban buszról láttam, amikor a a feleségével fennálló konfliktusát egy állat úgy oldotta meg, hogy felvitte a tízemeletes tetejére gyerekeit és ledobta őket. Már csak a helyszínelést láttam, de világosan emlékszem, hogy csorog a vér a ház mellett a csatornába. Azt a dögöt hála Istennek felkötötték. A bíróságon ítélethirdetéskor nevetett. Anyám mesélte, hogy hajnalban amikor jöttek érte akkor meg ordított, átkozódott. Ennyi.
2012. márc. 31. 16:37
 15/17 anonim ***** válasza:
A halálbüntetés is egy jó megoldás. Szerintem, viszont ezekből kiakalhatna egy új rabszolgaréteg. Életük végéig dolgozzanak éhbérekért, kínok között.
2014. ápr. 4. 00:52
 16/17 anonim ***** válasza:

Új rabszolgaréteg? Én a mostani politikusainkból tudnám elképzelni a rabszolgarétegeket. Ők a legnagyobb bűnözői az országnak, akkor először őket kéne gulágra küldeni. Mellékbüntetésként el lehetne koboznia vagyonukat, amit szétoszthatnánk azok közt, akik TÉNYLEG megérdemelnék: a szegény kizsákmányolt dolgozók, a többdiplomás közmunkások, és a nagycsaládosok közt, ahol a szülők büntetlen előéletűek, dolgoznak, vagy dolgozni akarnak, és ennek érdekében járnak képzésre meg állásinterjúra. Lázás Jani simán takaríthatná a vonatbudikat mindenféle védőfelszerelés és természetesen munkabér nélkül, ahogy az észak-koreai rabok teszik, akik pedig nem voltak bűnözők, csak azért kerültek fogolytáborba, mert vagy voltak dél-koreai rokonságuk, vagy szökni próbáltak. Kínába vagy Dél-Koreába.

Mivel az egész vagyonát elkoboznánk, akkor pampoghatna arról, hogy "akinek semmiije nincs, az annyit is ér!"

2015. máj. 29. 12:56
 17/17 anonim válasza:
2021. aug. 12. 01:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!