Mit tennél a csodafegyverrel?
Figyelt kérdés
Valószínű,hogy még nincs minden csodafegyver feltalálva.
Szerintem a következő csodafegyver fölülmúlja az összes eddigi számtalanszor.
Akár egy városállam is a világ ura lehetne vele.
Én örülnék,ha Magyarország lenne a birtokosa.
Ha ez így lesz,akkor szerintetek mi történik?Ti mit tennétek?
2012. febr. 23. 21:51
11/14 anonim válasza:
Van aki egyszerre fújja mindkét orrlyukát. Ez helytelen és káros is egyben.D Az a szörnyű hogy persze szidjuk a média szemeteit (mondjuk van is mit), de az igazság az hogy a mai kor fiataljainak volna is mit megtanítani. Például hogyan kell köszönni a szomszédjának ha éppen nem szemben áll vele, cigarettacsikket nem dobjuk el közterületen, ahogy semmilyen szemetet sem, erre találták ki az utcai kukákat, a kutyasétáltatásnál hogyan bánjunk el az esetleges ürülékkel, amit kedvenc jószágunk séta közben maga mögött felejt, mi pedig úgy teszünk mintha nem vennénk észre....................Szájba kell rágni ma mindent szinte a fiataloknak a mi időnkben ez másként volt, mi tudtunk viselkedni. Mondjuk minket nem az utca nevelt fel. Talán ezért is tűnik a média hülyeségnek sokszor számunkra hiszen mi tudjuk hogyan neveljük a gyerekeinket. Azonban sok mai szülő ezt valamiért nem tudja.
12/14 anonim válasza:
Ha az én kezemben lenne, akkor bejelenteném, hogy van ilyenem, de csak a legvégső esetben használnám. Nem mernének megtámadni, mivel csodafegyverem van, és meg tudom védeni magam.
13/14 anonim válasza:
Szétbombáznák vele egy-két országot.
14/14 anonim válasza:
Már csak ezért is igaz volt amiről az első válaszomban írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!