Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » , , Apokalipszis"? Te mit tennél?

Escalus kérdése:

, , Apokalipszis"? Te mit tennél?

Figyelt kérdés
Te mit tennél, ha tegyük fel pl. olyan esemény következne be mint a ,,Holtak Hajnala c filmben" Hová mennél hogy védenéd meg magad? Mondjuk ha te is úgy ébrednél, hogy harapós kedvükben találod a rokonaidat? Most viccen kívül kérdezem. Te mit tennél?
2011. szept. 26. 21:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Elmennék Fogarassy Árpihoz Kocsordra 2-3 csajjal, elbújnánk az atombunkerbe a zombik ellen, majd újra népesítenénk a Földet.
2011. szept. 26. 21:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Elbújnék a házban, amíg a zombik meg nem döglenek szétrohadásban. Az pár hét alatt megtörténik. Aztán előjönnék és élnék boldogan tovább.
2011. szept. 26. 21:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Valami folyami hordalék szigetre költöznék egy rakás konzervvel.
2011. szept. 26. 21:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Szereznék egy hosszú susogós bőrkabátot egy AK-63-ast és egy Makarov PM-9-et és megpróbálnék túlélni, amíg lehet.
2011. szept. 26. 21:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én átkapcsolnék valami másik csatornára.
2011. szept. 26. 21:27
 6/9 anonim ***** válasza:

fognám a machetám:) és kaszabolnék:) a kistesco itt van velünk szembe fegyver van annyi a házba amivel megtudnánk védeni magunkat hogy csak na:) átmennék boltba hoznék amit csak elbirok és megvárnám a segitséget ha elfogyna a kaja nem gond mert a peny és a másik kistesco meg az abc is itt van a közelembe:) plusz egy vadász bolt:)

meg néha kijárnék szorakozni hogy megölök egy kettöt:)

2011. szept. 26. 21:54
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát én speciel, ha reggel úgy ébrednék h a nappaliban rámtámadnak a kedves rokonaim, felkapnám a kulcsot, usgyi ki a házból, gyorsan ki a kaput aztán fullgázzal a bátyámhoz, terrorelhárítóknál van, úgyhogy sztem a segítségével tudnék kezdeni valamit.:)
2011. szept. 27. 00:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Visszaharapne'k.......
2011. szept. 27. 01:13
 9/9 anonim ***** válasza:

"Hát én speciel, ha reggel úgy ébrednék h a nappaliban rámtámadnak a kedves rokonaim, felkapnám a kulcsot, usgyi ki a házból, gyorsan ki a kaput aztán fullgázzal a bátyámhoz, terrorelhárítóknál van, úgyhogy sztem a segítségével tudnék kezdeni valamit.:)"

Lehet, hogy a bátyád is fertőzött, sőt valószínűleg te is fertőzött vagy. A filmben is általában egy főhős van és mi biztosít arról, hogy itt te leszel? Ha a rokonaid akikkel egy háztartásban élsz mind zombivá válnak, akkor te hogy kerülöd el éjszaka álmodban?

2011. szept. 27. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!