Mi a véleményetek a hazai kisiskolák bezárásáról?
Szóval aki abortuszra megy, az egy felelősségteljes ember? Érdekes meglátás. Ha abortusz helyett esetleg védekezne?
És nem vagyok jobbikos, hanem egyszerűen látom, hogy kik mennek abortuszra.
Amikor szültem 3 abortuszos nővel tettek egy szobába. Bent voltak pár órát, ott röhögcséltek a műtét előtt. Én jobban sajnáltam az elkapart gyereküket, mint saját maguk. Az egyik még mondta is, hogy már a 3. abortusza, mert ő nem szedhet tablettát, mit tud tenni? És nem cigány volt, fehér ember! Minden ujján aranygyűrűvel. A tévében is volt múlt héten egy riport egy 15 éves kiscsajjal, akinek már a 2. abortusza volt. Azt mondta, ha nem altatnák el, nem vetetné el, mert fél a fájdalomtól. Na, akkor fel tudná nevelni?
Én megértem, ha valaki nem tudja felnevelni, de hogy félévente abortuszra járnak elég sokan, mert az olcsóbb, mint a fogamzásgátlás?! Hát, én az ilyet büntetném!
Bocs az offért, de ez a téma nálam mindig kiveri a biztosítékot.
"Nyilván nem vagy tisztában ezeknek az intézményeknek a színvonalával. Ezeknek az iskoláknak se pénzük, se felszerelésük, se eredményük...."
A falusi vagy kisvárosi intézmények, ahol omlanak a falak, nincs interaktív tábal, nincs színvonala és stb....
Nem hinném, hogy le kellene nézni a kisebb iskolákat, hiszen ott is olyan gyerek van és pedagógus tanít, mint a többi iskolában. Sőt lehet, hogy edzettebbek minden féle téren, talán jobb a probléma megoldó képességük is és a hozzáállásuk is!!!
A mi "kisvárosi" iskolánkban, ahol nincs semmi és hullik a vakolat 6 közeli még ennél is kisebb településről járnak be a gyerekek minden nap iskolabusszal, a bérletekről természetesen a fenntartó gondoskodik.....minden termében légpárnás szék, zsír új asztalok, 140 tanulói laptop és 9 interaktív tábla taláható. Az iskola teljesen felújított, barátságosabb , mint egy nagyvárosi intézmény és a pedagógusok mind jól képzettek, sokoldalak és gyeregcentrikusak. Heti két alkalommal mennek a gyerekek uszodába, nyáron pedig táborok vannak szervezve. Sőt még szakkörök is vannak tartva a gyerekek óhajai szerint! Hihetetlen, de nekem úgy tűnik nagyon szeretnek ide járni ezek a gyerekek és haza menni sem akar némelyik!!!! Nem is tudom, hogy miért....
Mellesleg nincs az törvénybe foglalva, hogy minden "palánta", aki valaha Nobel díjat kapott, az nagyvárosi elit iskolában végzett!!!!
Nem kekckedés képpen, de az ilyen gondolkodású emberek miatt nézi le egyik gyerek a másikat a mai világba! Pedig, hát sok különbség nincs közöttük.( Persze bőrszíntől függetlenül értem. ) Csak annyi, hogy valakinek meg tudja oldani a kedves szülő az elit iskolába járást a másiknak pedig nem! Nem hinném, hogy bármilyen kárára válna egy gyereknek is a friss levegő és a nyugodt légkör!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!