Ez még mindig jobb mintha valakinek se munkahelye se munkája nincsen, ugyanis ha munkája nem is volt az illetőnek bért akkor is kapott!
2012. febr. 22. 18:36
22/38 anonim válasza:
Ahol akkor én dolgoztam (elég nagy cég volt), egyszercsak megjelent egy új munkakör-megnevezés = levegő-felelős. Mit gondoltok, ki töltötte be azt a munkakört? Az SZB titkár. És mi volt a dolga? Máig titok!
2012. febr. 22. 18:36
23/38 anonim válasza:
Nekem stabil állásom volt,és nem félve mentem be reggel dolgozni,vajon kellek-e még? A megdolgozott munkámért megkaptam a béremet,és nem vették el majd a felét.A béremnek volt értéke.Nem kellett választanom,hogy vagy rezsit fizetek,vagy eszek.Mind a kettőre jutott,még ha gazdag nem is voltam.Az ismerőseim,barátaim,rokonaim,mind dolgoztak,senki nem állt évekig munkahely nélkül.
2012. febr. 22. 18:38
24/38 anonim válasza:
21: igen, és akkor, amikor több volt az ebből eredő veszteség, mint amit a nyereséges cégek kitermeltek, akkor jött a hitel
2012. febr. 22. 18:42
25/38 anonim válasza:
ma 18:42
A hitellel kapcsolatban olvasd el újra a ma 18:29-kor íródott válaszomat!
2012. febr. 22. 19:13
26/38 anonim válasza:
"Kőkemény kommunista diktatúra volt,"
Az épp nem lehetett. A kommunizmus alapja az egyenlőség a diktatúra pedig ennek épp ellenkezője.
2012. febr. 22. 21:44
27/38 anonim válasza:
"Akkor magyarázd meg, hogy faterom mitől lett alkesz?!
Nagyon jó szobafestő volt, mindig volt fusi munkája is, anyám is jól keresett, mégis fullalkesz!"
Ennek semmi köze a munkájához vagy rendszerhez. Sőt egyáltalán a politikához sem. Írd ki a Egészség témakörben.
2012. febr. 22. 21:46
28/38 anonim válasza:
"Akkor sem volt több kamu munkahely,mint ma. "
Lényegesen kevesebb volt. Mára minden gyárat eladtunk, lassan már kizárólag kamu munkahelyek lesznek, más semmi.
2012. febr. 22. 21:48
29/38 anonim válasza:
"21: igen, és akkor, amikor több volt az ebből eredő veszteség, mint amit a nyereséges cégek kitermeltek, akkor jött a hitel"
Nem jött a hitel.
2012. febr. 22. 21:51
30/38 anonim válasza:
Egyszerû. minden cég államosítva volt és mindenhova 10x annyi munkást alkalmaztak mint ahány kell a munka elvégzéséhez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!