Vona Gábor szabadkőműves?
Figyelt kérdés
Valahogy soha nem beszél a pártállamból átmentett elit bűneiről és a felelősségre vonásukról. Csurka István, aki nem volt szent, de azért viszonylag normális volt, beszélt a New York - Tel-Aviv hatalomról, a Soros Alapítványról, amelyek polipként hálózzák be Magyarországot. Vona mikor mondott ilyeneket?2012. febr. 22. 07:34
1/15 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy szabadkőműves lenne.
De most a cigány bűnözés kérdésen lovagol.
Még sokat kell tanuljon.
2/15 anonim válasza:
Miért lenne bárki is szabadkőműves,aki nem beszél az ilyen összeesküvés-elméletekről! Csurka még viszonylag sem volt normális. Vona pedig csak arról beszél,amiről úgy gondolja,hogy a hatalomhoz segítheti. Ezért még nem szabadkőműves.
3/15 anonim válasza:
A "törpe" képeslap festő volt, nem szoba.
Ez is csapropaganda.
Az hogy beszél csak egy dolog lenne, a nyugatnak az a kellemetlen hogy igazat mond!
4/15 anonim válasza:
Még sokat kell tanuljon, amíg lesüllyed a maiak színvonalára.
6/15 anonim válasza:
Nem. Deutsch Tamás viszont gyakran Iluminálts.
7/15 anonim válasza:
"soha nem beszél a pártállamból átmentett elit bűneiről és a felelősségre vonásukról" - Azért ez így nem egészen igaz:
8/15 anonim válasza:
Most miért kellett lepontozni? Mutattam egy forrást is nektek, csak hogy elhiggyétek. Attól még hogy nem tetszik, igaz.
9/15 A kérdező kommentje:
Én felpontoztam, csak kicsit keveslem. Olyanokat is felelősségre kellene vonni, mint Demszky, Magyar, Pető, és úgy az egész SzDSz, de ezek az emberek mintha büntetlenséget élveznének.
2012. febr. 22. 23:59
10/15 nyikolaj84 válasza:
vona nem kömüves, vona politikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!