Méltó utódja Vona Gábor Csurka Istvánnak?
Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 11:39
4/11 anonim válasza:
Vona ír a könyvében Csurkáról. Idézem: "ha madártávlatból nézzük az ő közéleti munkásságát, akkor nem tagadható, hogy elévülhetetlen érdemei voltak a nemzeti oldalon. Tőle tanulhattuk meg, hogy a legkényesebb kérdésekben is bátran meg kell szólalni. Hogy nem szabad megijedni sem a hazai sajtó, sem a nemzetközi erők támadásaitól, hogy igenis bízni kell a magyar emberek józan ítélőképességében, amikor egy politikus vagy egy párt olyan témák feszegetésébe kezd, amelyek a világ minden táján tabunak számítanak."
5/11 anonim válasza:
Épp most mondják a hírekben, hogy meghalt Csurka.
Szóval mostantól szenteljünk kis figyelmet a kegyeletnek is (eddig nem volt baj vele, csak a továbbiakban se legyen). Köszi.
6/11 A kérdező kommentje:
Ja igen, elnézést ezt nem írtam külön, azt hittem egyértelmű, hogy ezért tettem fel ezt a kérdést. Egyet értek, mindenkinek jár a kegyelet!
2012. febr. 4. 13:07
9/11 anonim válasza:
Pont most néztem meg a Döglött aknákat.
Abból kiindulva.. kizárt! Nagyon mély, nagyon intelligens. Ez Vonáról sajnos nem mondható el.
10/11 anonim válasza:
Akkor olvasd el a könyvét. Mély érzelmű, tiszta erkölcsű, intelligens ember írása. Címe: Született augusztus 20-án.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!