Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy kis közvélemény kutatás....

Egy kis közvélemény kutatás. Kire szavaztok vasárnap?

Figyelt kérdés
2009. jún. 4. 20:15
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
84%

a jobbikra

Jobbik

2009. jún. 4. 22:25
 22/41 anonim ***** válasza:
80%
Azért eléggé elvakult lehet az, aki még így is az SZDSZ-re szavaz, vagy az MSZP-re..
2009. jún. 4. 23:00
 23/41 anonim ***** válasza:
88%
Fidesz
2009. jún. 4. 23:15
 24/41 anonim ***** válasza:
89%
Jobbik vagy Fidesz... de lehet inkább fidesz, nem tudom... Kicsit tartok a jobbiktól, annyira nem jön be... Az jó, hogy gyűlölik a cigányokat, de ennyi kb...
2009. jún. 4. 23:43
 25/41 anonim ***** válasza:
95%
Fidesz-KDNP
2009. jún. 5. 08:17
 26/41 A kérdező kommentje:

Kedves Jobbikos szavazó itt lehet, hogy többször is lehet szavazni, de vasánnap /legalábbis elvileg/ csak egyszer.

A Fidesznek van egyedül reális esély, hogy megnyeje a választást. Ja és edig csak ők bizonyították, hogy nem működnek együtt a jelenlegi kormánypártokkal.

2009. jún. 5. 08:17
 27/41 anonim válasza:
52%
Azért lettem lepontozva mert nem megyek szavazni???Marhajó.Magyarország: én így utállak ahogy vagy!
2009. jún. 5. 08:32
 28/41 anonim ***** válasza:
74%
kérdező: miért gondolod, h valaki többször írta a jobbikot, csakhogy többségben legyen? olyan nehéz elhinni, hogy ekkora támogatottsága lett? képzeld, én is a jobbikra fogok szavazni! (20 éves egyetemista lány)
2009. jún. 5. 10:10
 29/41 ceri ***** válasza:
88%

JOBBIK

Ez nem parlamenti választás nem kell győzni és taktikázni.

Ha simán vesszük az 5%-ot, akkor maradok is náluk. Ha netán nem így lenne (amit kétlek), akkor hogy ne kapjanak a mostani kormánypártok az elveszett szavazatomból, elképzelhető a későbbiekben a FIDESZ.

2009. jún. 5. 10:12
 30/41 anonim ***** válasza:
43%

Az egyetlen hiteles, a magyar emberek érdekeit alku nélkül képviselő, nemzetben gondolkodó pártra, a JOBBIKra.

T. kérdező! A Fidesz számtalan esetben bizonyította már, hogy igenis együtt működik a kormánnyal.

Azért mert nem tudsz ezekről, vagy nem látsz a dolgok mögé, esetleg nem tudsz a sorok között olvasni még így van... Sajnos...

2009. jún. 5. 11:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!