Hogyan mondhatja valaki azt, hogy egy hónapban meg lehet élni 47. 000 Ft-ból, aki napi 57. 000-et keres?
A kérdésben ott a válasz!
Egyébként igen meg lehet csak az eszkimókhoz kell kötöni és fókahúson és fókazsíron még marad a magán nyudgíj pénztárra is!!
Úgy mondhatja, hogy azt se tudja mit beszél. Senkiházi, gusztustalan Zsiga is, meg a miniszter úr is.Annyit adnék nekik, csak 3 hónapig és majd megtudnák.
Nem kell csodálkozni hogy sok a válasz erre a beírásra, mert nagyon felháborító az eljárás.
Csak a víz számlám annyival megemelkedett, amennyive a nyugdíjam.
Hol van még a lakbér, a gáz, a villany afűtés?
Ez mind emelkedett. Van akinek a fűtésszámla 47 000,-
Komcsi vagy nem egy SZEMÉT BANDA vezeti az országot. DE ez a nép meg is érdemli..csak höbölög és nem tesz semmit!!! Példát kellene venni az araboktól de közelböl is, a szerbek Milosevicset Hágába küldték, a horvátok a ministerelnőkkel együt sok minisztert is börönbe zárattak!!!Ha itt nem is akasztanák fel de pár évi börtönre itélnék politikusainkat rend lenne a jövőben!!!
Nem lenne számlanélküli "költségtérítés" százmilliós "kielégítés" és sem Gyurcsánnak de még Simornak sem havi 10 millió bevétele!!!Akkor maradna a népnek is tejbeaprítanivaló. /talán?/
NEM CSAK ORBÁN/Matolcsi klán az egész rendszert megregulázta hogy minden "kis" embertől vonjanak meg minden lehetséges ssegélyt is!!!És nem minimálbol gondolják hogy megélhet az ember hanem mindenét el vesznek. Itt az én példám én 22800,- feleségem is a 4 órás éhbért kapja /már ha van munka a faluba/.Nemrég karon fogtam az helyi állatorvost és jól megszidtam. Feljelentett és most már másodfokon jogerőre vált a HATÓSÁG ELLENI ERŐSZAK büntette. 200.000,.bírságot másodfokon is elismerték. Ugyan könnyítettek hogy havi 10.000,- Ft-ként fizessem azaz azt mondták a két gyerekkel meg tudunk élni a maradék kb.30.000-ből!!!Ez a magyar igazság, nekik mindent mi meg haljunk ki!!
Bár szétvertem volna az állatorvosnak a pofáját akkor még.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!