Nyithatunk egy vitát ami mentes a személyeskedéstől és csak érveket tartalmaz, válaszul az érvekre?
Mekkora poén, hogy valódi politikai téma nélkül is milyen jó kis vita tud kialakulni. :))
Bár ez még belefér más vitákhoz képest, de azért érdekes.
:D
23:18
A legpoénabb viszont az, hogy valamelyik nagyon okos még jelentette is a moderátoroknak. Vajh' milyen indokkal?
"Sz1u válasza:
Mármint a kiírt kérdést jelentették... Pfff..."
Mekkora poén, hogy ezt csak akkor tudod meg, ha te is jelenteni akarod!
Ezt nem vártam tőled Szlu, eddig igen értelmesen válaszolgattál, ellentétben a sok "nagymagyar, hazafival"!
Indok:
nem derül ki, hogy mit akar a kérdező megtudni.
Mi ebben a POLITIKA?!
17:43 qkker
"Ezt nem vártam tőled Szlu, eddig igen értelmesen válaszolgattál, ellentétben a sok "nagymagyar, hazafival"!"
Dehogy akartam jelenteni! Eszem ágában sem volt! Pusztán csak kíváncsiságból (de tényleg!!!) kattintottam a behajtani tilosra... és meglepődve tapasztaltam, hogy már jelentette valaki. Szerencsére a moderátotok (legalábbis egyelőre) nem fogadták el!
Nyugi! :) :) :) Nem fogsz bennem csalódni, továbbra is megmondom a véleményem a "nagymagyaroknak".
17:44 qkker
"nem derül ki, hogy mit akar a kérdező megtudni."
Hehehe... szóval Te voltál! :) :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!