Elmagyarázná nekem valaki, hogy most mi ez az Orbán és Magyarország elleni összeesküvés?
Figyelt kérdés
Nem kísértem figyelemmel az eseményeket, teljesen lemaradtam róla. Valaki tömören elmagyarázná? Előre is kösz.2012. febr. 12. 08:30
11/12 anonim válasza:
A lejáratást, elhiteltelenítést épp Orbán csinálta annak idején Gyurcsány ellen és csinálja még ma is. Mellesleg az egész fidesz vezérkar kisz-titkár, meg kommunista volt, ez nem zavar 08:38 as? Ezt az összeesküvést maga OV találta ki, mert üldözési mániája van és neki mindig szüksége van egy ellenségre, aki ellen harcolnia kell. Ezt még a gyerekkorából hozta, mert a nagyon szigorú apja ellen nem tehetett semmit, ezért most bosszúból érzéketlen az elesettekkel szemben /rokkantnyugdíjasok, betegek, munkanélküliek, hajléktalanok,stb./ Ismerjétek már el, hogy megválasztása előtt jót akart az országnak, de sajnos nem elég a tehetsége hozzá, mert most már nem elég beszélni, amihez nagyon ért. Most már cselekedni kellene, azt pedig halvány fogalma sincs hogyan kellene.
12/12 anonim válasza:
10:56
"...hiszen mi lesz ha a közép és dél Eu s országok is hasonló irányt akarnak venni a továbbiakban?"
Sajnos Magyarország pontosan az európai fősodortól leszakadó, lúzer dél és délkelet-európai, balkáni országok irányába tart, miközben a csehek, szlovákok, lengyelek, baltiak, szlovének sikeresen zárkóznak fel a győztes német-francia-benelux-skandináv tengelyhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!