Teljesen meggyőzhető vagyok, szerinted melyik pértra szavazzak és ami fontosabb, hogy miért?
Egyéniben MSZP, listán Jobbik.
Szépen kordában tartanák egymást -a hatalomért bárki, bárkivel koalícióra lépne.
Én nem akarlak Téged meggyőzni vagy manipulálni, de szavazz rám.
Ökörköri
Szavazzál az én pártom.
Miért?
Mert ingyen busszal odaviszlek, kapsz egy szatyor élelmiszert, sört, és húszezer forintot.
Az a legrosszabb szavazó, aki menne szavazni, de neki mindegy, hogy kire. Akit meg lehet győzni, és akinek nincs saját véleménye.
Kulturált, értelmes ember tisztában van azzal, hogy mit akar, mit vár a következő kormánytól. Ennek megfelelően arra a pártra szavaz, amelyik a legközelebb áll a saját nézeteihez.
Más tészta, hogy demokratikus, kulturált, értelmes embereket tömörítő országban nem maradhat kormány hatalmon, ha a kampányprogramjáról kiderül, hogy hazugság.
Sajnos nálunk a rendszerváltás óta bevált hagyomány, hogy a pártok hazudnak, mi tudjuk, szavazunk "arra a szimpatikus fiatalemberre, akinek olyan szép dús haja van". Aztán meg se lepődünk, ha mindennek pont az ellenkezője lesz igaz.
Széttesszük a kezünk, mert "mit csinálhatnánk", és pont ugyanazt a háromszáz tolvaj, gerinctelen senkiházi pernahajdert szavazzuk vissza, mint 20 éve.
Legközelebb ezen már akkor kell gondolkodni, mikor a kopogtató cédulát gyűjtik. Akit már a szavazó lapon se akarsz látni, annak ne add oda!
És akkor nincs két hét múlva sírás, hogy nincs kire szavazni, mert nincs más, csak a Fidesz meg az Mszp.
"A Jobbik soha nem kötne koaliciót az mszpvel, ugyanis utálják a komnunistákat. A másik meg hogy nem megélhetési politikát folytatnak, mert akkor olyan megalkuvó eu bérencek lennének mint a többi párt"
Mint mondtam a hatalomért bármelyik párt, bármire képes!
Ha nem megélhetési politikát folytatnak, akkor miért nem hívják vissza az EU-s képviselőiket, ha már mindenáron ki akarnak lépni az unióból?! /csak nem jól jön az a kis pénz/.
Vagy talán belülről bomlasztják az EU-t?!
"Egy bizonyos iq szint kell ahhoz hogy megértsd ezeket a dolgokat. Szép lassan megérted a dolgokat, és a végén rájössz hogy minden összefügg mindennel."
Olyan nagy IQ nem kell hozzá, a hozzád hasonló max 80-asok is el tudják olvasni, és más komolyabb újság nem létezik számotokra.
"A másik meg hogy nem megélhetési politikát folytatnak, mert akkor olyan megalkuvó eu bérencek lennének mint a többi párt."
Vona hol is volt a kettős állampolgárság megszavazásánál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!