Tudtátok, hogy Morvai Krisztina férje Baló György?
Igen. És?
Ők jelképezik azt, hogyan kéne kezelni átlag szinten a politikát.
Ők aztán ellentétes oldalon vannak, mégis egy pár!
A helyzet azért érdekes, mert ha az én feleségem Lendvai Ildikó lenne, én meg a Fidesz oszlopos tagja, akkor sokan kételkednének az épeszűségemben vagy az őszinteségemben. Nos, Krisztinával hasonló a helyzet, s bár állítólag egy otthonban de külön él Balótól, azért én nem bíznék a hölgyben. Nem úgy Balczóban, aki azt is éli, amit hirdet. Ő egy igazi hiteles ember, s kár lenne érte, ha bepaliznák - a választók 10%-ával együtt.
A radikális megoldások vonzók, csak nem működnek a gyakorlatban. A Fidesz lassabb, de működőképesebb programot hirdet.
Fontoljátok meg a következőt: 1. a Jobbik megkapja az 5% feletti eredményt, bejut az Európai Parlamentbe. 2. Az első néhány hozzászólásuk után Mo. fasiszta hírbe kerül, és elszigetelődik (ebből a szempontból mindegy, hogy a Jobbik tényleg fasiszta-e, szerintem nem, de már láttam a nemzetközi propagandagépezetet működés közben). 3. A magyar baloldal kikiáltja magát a fasizmus elleni harc bajnokának 4. Az MSZP-SZDSZ jövőre ismét megnyeri a választást, a Fidesz ismét veszít, és vele mi is.
Nem túl biztató, hiába kap a Jobbik is szerepet, az csak a beszélő bohóc szerepe lesz.
Nem könnyű ez ellen tenni. Annyit lehet, hogy a Jobbikot diplomáciailag is vállalható megfogalmazásokra ösztönözzük. Pl. a nemzeti érdek képviselete rendben, a cigányok oktatása, szakképzése, a bűnözés elleni harc is rendben. A szentkoronatan elavult, ásatag gondolat, a szerződések önkényes felülvizsgálata irreális, a társadalomra nem lehet felülről értékrendet kényszeríteni. Segítsetek, hogy a Jobbik vállalhatóbb legyen, különben zsákutcába viszitek az országot.
Igen én is tudtam és nem is látok kivetnivalót benne.
A párommal mi sem vagyunk feltétlenül azonos állásponton, de ez nem mehet a kapcsolatunk rovására.
Morvai és Baló két különböző magafajta ember aki vállalja és hirdeti azt amiben hisz. (Az ellentétek vonzák egymást!?)
Igen tudtam, és nemrégiben olvastam egy interjút, ahol maga Morvai Krisztina mondta, h' bár egy háztartásban élnek, már nem egy párként.
Off: 20:08-as! Nagyon jó volt olvasni a válaszod: végre egy gondolkodó ember! Tökéletesen egyetértek azzal, amit írtál. Remélem van remény, h' egyre többen kezdik használni a fejüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!