Orbán "öszödi beszéde" mikor fog kiszivárogni?
"Gyurcsi elvtárs sem ismert be semmit nyílvánosan."
Gyurcsány legalább a környezetében beszélt róla. Orbán szerintem még mindig az igazmondás bajnokát látja, ha vészesen elkámpicsorodott arcával a tükörbe néz, és magának sem ismeri be, hogy össze-vissza hazudozott és hazudozik a mai napig a hatalomért.
"covenant te addig gyártod a baromságokat amíg nem lesz legális a mariska?"
Értelmes ember vitatkozik, és cáfol - ha van mit, és van mivel. A többinek pedig... marad a fröcsögés.
"Gyurcsi elvtárs sem ismert be semmit nyílvánosan."
Orbán a párt előtt sem fog semmi ilyesmit beismerni, legfőképpen azért nem, mert ő maga szentül meg van győződve róla, hogy amit tesz, az helyes és az egyetlen járható út Magyarország számára. Éppen ezért olyan életveszélyes Orbán személye és a Vezérét vakhittel, ész nélkül követő 2/3-os Fidesz hatalma.
ha kinyítja a száját már ömlik ki belőle a hazugság
De sosem fogja azt mondani, hazudtam
most éppen őt üldözi még a CNN is, meg gondolom Mulder ügynök is
Folytatva:
"...és hallgasd meg az én imámat bölcs vezéremért, akinek annyi mindent köszönhetünk. Allah nyújtsa hosszúra életét!"
Aztán jönnek az ápolók...
"Orbán a párt előtt sem fog semmi ilyesmit beismerni, legfőképpen azért nem, mert ő maga szentül meg van győződve róla, hogy amit tesz, az helyes és az egyetlen járható út Magyarország számára."
Gyurcsit idézve:
"amit én képviselek, és amilyen vagyok, az jó ennek az országnak…”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!