SZerintetek melyik párt lenne a legjobb Magyarország vezetésére?
Figyelt kérdés
2012. febr. 9. 16:51
12/20 anonim válasza:
Előző. Jót röhögtem :D:D:D:D:D
13/20 anonim válasza:
Én a Lehet Más a Politikát látnám szívesen vezető pozícióban.
14/20 anonim válasza:
Nem pártra érdemes szavazni, hanem programra amit számon lehet kérni.
Csak arra a pártra adom a voksom, aki olyan gazdasági programmal áll alő: Magyarország adottságainak és feltételeinek legmegfelelőbb irányokat állit a gazdaságnak, és aktívan közreműködik az irányok kialakításában. Nem a nyugati nagytőkében látja a megoldást, hanem ezen irányokra rátapadó akár nyugati klaszter beruházásokban. Elsődleges cél, az import kiváltás, főleg az élelmiszerek és az energiák tekintetében Kezdetnek.
15/20 anonim válasza:
A jelenlegi pártok közül egyik sem.
16/20 anonim válasza:
"és az energiák tekintetében" - milyen energiák? Életenergiák? :D
Azért az megvan ugye, hogy Magyarország energiahordozókban szegény? :D
17/20 anonim válasza:
Szerintem ő arra gondolt, hogy a megújuló energiaforrások bevezetésével fokozatosan csökkentsük az energiafüggőségünket.
18/20 anonim válasza:
Imadlakemese megint okoskodott, de pofára esett!
19/20 anonim válasza:
Baracsi Attila.: 2010-ben én is a jobbikra voksoltam ugyan,de azért még vannak kétségeim,mert nem tudhatom,hogy ha ők kerülnének a bársonyszékbe,akkor is emlékeznének e arra,amit ígértek.
20/20 anonim válasza:
100°% Jobbik , egyáltalán nem szélsőjobboldali hanem keresztény jobboldali.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!