Miért ilyen rossz a Forint? És miért fizetnek a Magyarok mindenért?
Sziasztok, már muszáj megkérdeznem mert kíváncsi vagyok hogy a Magyarok miért fizettek "tandíjt" és most hallottam a rádióban hogy már a meséléssel az utcán is fizetni fogtok.. Ez már röhelyes. Miért tűritek ezt?
És az a forint pedig katasztrófa.. Az örökké fog esni és senki nem állíthatja meg.
"a Magyarok miért fizettek "tandíjt""
Nem fizetnek. Elég tájékozatlan a román/szerb/szlovák sajtó.
"És az a forint pedig katasztrófa.. Az örökké fog esni és senki nem állíthatja meg"
Épp most erősödött 10%-ot.
Válasz Imadlakemese válaszára:
"Fejezzétek már be ezt a kermultizást. Arányaiban is több adót fizetnek, mint a hasonló hazai vállalatok."
Na, annál nem nehéz többet fizetni! :)
"Mondod ezt azután, hogy két hét
alatt 10%-ot erősödött.
Gratulálok!"
De Orbán amint nem engedelmeskedik a gazdiknak, újból leértékelik majd a forintot.
"De Orbán amint nem engedelmeskedik a gazdiknak, újból leértékelik majd a forintot."
Gyakoraltilag már lefeküdt nekik...
"Azért lett tandíj, mert az oktatásunk színvonala nevetséges.."
Tényleg nevetséges, csak nem tudom, a tandíj ezen változtat-e. :DD
Na meg az adót is felemelik mindig nektek...
Akkor lenne jó a forint ha 1 Euró = 1 Forint..
Na de legyünk reállisak: 1 Euró = 100 Forint akkor azt mondom ez igen... Már csak 100x rosszabbul álltok mint az Euró :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!