Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fiatalabb korosztály 18-40ig...

Nem dávid kérdése:

A fiatalabb korosztály 18-40ig milyen pártra szokott szavazni?

Figyelt kérdés
2012. febr. 7. 13:51
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Utolsó félre értesz.Utálom ha valami túlságosan erőlteti ezt a "világ proletárjai egyesüljetek" mondatot hajtogatja állandóan.Az egész kommunista-proli dolognak az a célja hogy a jobb módban élő embereket lesüllyesszék a szegényebbek szintjére.Van aki megdolgozik a vagyonért a sikerért ,miért kellene egy életszínvonalon élnie a szegényebbekkel. Ne már ,hogy egy MSC-s villamosmérnök annyit keressen mint egy sori munkás.
2012. febr. 7. 14:56
 12/31 anonim ***** válasza:
42%

"Csak a fiatalok képesek tisztán látni, ezért szavaznak a Jobbikra."

Te mi a fenét képzelsz az idősebbekről? Nem tudod mi az élettapasztalat?Anácikat miért a fiatalok istenítik? Mert olyan tisztán látnak?Én 70 éves vagyok de sehol se vagy hozzám képest se logikában se tisztánlátásban se gondolkodásképességben.El ne felejtsem soha nem voltam semilyen pártnak tagja!Fogalmad nincs az idősek gondolkodásképességéről! Semmivel sem kevesebb közöttük a tisztánlátó mint a fiatalabbak.Azt a fogalmat hogy élettapasztalat viszont nem ismered.

2012. febr. 7. 15:05
 13/31 anonim ***** válasza:

"kommunista-proli dolognak az a célja hogy a jobb módban élő embereket lesüllyesszék a szegényebbek szintjére"

Látod látod kevered rendesen a dolgokat fogalmakat.A proletárnak a kommunistához nem sok köze van ha szigorúan vesszük mert a proletár latin erdetű szó ott használták arra ki dolgozik de nincstelen semmi vagyona nincs.A kommunizmus eszméje meg a 19 században nyert tért azért hogy aki megdolgozik a javakért az részesedjen megfeleően a jövedelemből ne úgy éljen mint egy állat, míg más az ő munkájából nem tudja hogy dőzsöljön.

2012. febr. 7. 15:13
 14/31 anonim ***** válasza:
Nem a tulajdonos tartje el a munkásokat, hanem ők a tulajdonost!
2012. febr. 7. 15:16
 15/31 anonim ***** válasza:
48%

"Te mi a fenét képzelsz az

idősebbekről? Nem tudod mi az

élettapasztalat?"

Élettapasztalat, hm... Én inkább agymosás sorozatnak hívnám. Azért mondtam hogy tisztán látják a dolgokat, mert nem befolyásolja ők semmilyen, a múltban bekövetkezett esemény. Persze a média tesz ez ellen, és orba-szájba nyomatják a cionista ideológiát. A fiatalok 80% már rabja ennek, a maradék 20% az értelmesebb réteg, akik a Jobbikra szavaznak.

2012. febr. 7. 15:19
 16/31 anonim ***** válasza:
65%

Azért ne nácizzunk itt kérem! Nácik már nincsenek 1945 óta.

A nyugdíjasoktól meg el kéne venni a szavazati jogot, ők már amúgy sem sokkal gyarapítják a nemzeti összterméket meg már nem sok beleszólásuk van a jövőbe. A jövőt döntsék el azok, akik majd benne fognak hosszútávon élni.

2012. febr. 7. 15:20
 17/31 anonim ***** válasza:
Amúgy én nem a magukat náciknak képzelő bohócokról beszélek, mert ők amúgy is csak 1-2%át teszik ki az egésznek. Ők is csak az agymosás áldozataik. Csak épp a másik oldalról. (divízió88)
2012. febr. 7. 15:26
 18/31 anonim ***** válasza:

Kedves 47%-os,

tkp igazad van. A tapasztalat csak art. Szerintem csak es kizarolag a ma szuletett csecsemok donthessek el, hogy ki legyen kormanyon. Oket meg semmifele tapasztalat sem rontotta meg.

Hogy nem is ertenek, hogy mirol van szo? Ez csak fokozat. (Ha kepes vagy felfogni).

21/L

2012. febr. 7. 16:01
 19/31 anonim ***** válasza:

Hát azt nem tudom de a Fikuszék ügye azzal a remek ötlettel álltak elő, hogy minden gyermek után jár egy szavazat.

Ha belegondolok, hogy Lákátosné berántja Számántá, Britni-Shákira, Nintendó, Ronáldó és Rámszeszke után az X-et, meg a magyar meg csak penget...háááát

2012. febr. 7. 16:39
 20/31 anonim ***** válasza:

AKI NEM SZAVAZ? AZ MAXIMÁLISAN MEG VAN ELÉGEDVE AZ ADOTT ÁLLAPOTTAL! Kérem az ilyen egyedek ne rinyáljanak, hogy mi nem teszik!

Jobb oldal

23N

2012. febr. 7. 17:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!