Elkezdődött a III. Világháború?
Miután október végén a Moszad felrobbantott egy iráni olajfinomítót, valamint a CIA segítségével meggyilkoltattak 6 iráni atomtudóst, eléggé látszottak az előkészületek a háborúra. Most Irán úgy viselkedik mint Németország a 2. VH előtt, még mindig nem veszitek észre hogy mi készülődik?
Kérdező, kérdés is lehet pánikkeltő, természetesen, hiszen gondolatokat indít el más emberekben. Ezt hívjuk irányított kérdésnek.
Védekezned meg nem előttem kell, én csak tájékoztattalak, mert bár a törvény nem ismerése nem mentesít, azért jobb, ha tudod, mit teszel, mintha nem. Hátha akkor abbahagyod. Ha nem, az már a te felelősséged.
12:09
Tájékoztattalak, hogy tudj arról, mit csinálsz. Szerintem inkább meg kellene köszönnöd, ugyanis nem tartozom téged megóvni semmitől. Vedd szívességnek a részemről.
bánomisén te milyen világban élsz? :D
ilyen alapon ezotéria rovatban minden második kérdésre odaírhatnád hogy pánikkeltő. Meg tudod hány nagy nevű tudós meg politikus jósolta már meg a világvégét, meg a gazdaság végleges összeomlását, meg a globális felmelegedést... Senkit nem csuktak le pánikkeltésért. Majd pont egy névtelen kérdezőt fognak lesittelni aki a gyiken megkérdezte hogy lesz-e 3. vh :D
"Nem neked, hanem ilyen conveant, oroszlán, meg imadlakemese féléknek szól"
Mi közöm nekem a 3. világháborúhoz?
"Felolem... de most már jó lenne a gyoztes oldalára állni."
Azaz Irán, és Oroszország mellett. Jó lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!