Mitől kezdték el Orbánt érdekelni a hajléktalanok?
Pénteken üzent nekik a rádióinterjújában, most meg személyesen kilátogatott egy új szállóra a Blikk kíséretében. Eddig a FIDESZ csak üldözte, korlátozta a hajléktalanokat. Büntetik az utcán lakást, a kukázást, Zuglóban felszámolták a sátoraikat stb. Erről nem esett szó ezen a látogatáson?
Emese! Rákerestem, nem találtam.
"A lényeg pedig nem az, hogy a hideg idején legyenek melegedők? Az pont irreleváns, hogy ezek csak ideiglenesek. Őszintén szólva, miért is lennének állandóak?"
Mert ha nincs hideg, mindegy, hogy hol alszanak?
#20 "Ha érdekelné nem tette volna őket az utcára."
Még egy politikus sem tett utcára senkit. Mindenki a saját életét rontotta el.
"Még egy politikus sem tett utcára
senkit. Mindenki a saját életét
rontotta el."
Te az orrodnál nem látsz tovább? Nem látod az összefüggéseket?
"Az én ismerősi
körömben senki sem hajléktalan"
Látod barátom, ezért nem tudsz szart se a témáról.
Dehogynem. Minden aluljáróban találkozok öt hajléktalannal. Azért, mert az ismerősi köröm "normális" emberekből áll, még lehetek tájékozott.
Nos, milyen összefüggéseket kellene látnom?
"Nos, milyen összefüggéseket
kellene látnom?"
A hajléktalanok 95%-át a bankok mögött álló nagytőkék nyomorították meg. Tapasztalatból beszélek, mivel édesapám is egyik napról a másikra él. A teljes fizetése elmegy a hitel törlesztésére, és csak a borravalóból tud élelmiszert vásárolni. Svájci frank.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!