A hajléktalanok, a csavargók, és a romák hogyan maradnak életben, honnan van pénzük?
Látszik, hogy kicsit se ismered a szegény, elesett emberek, a hajléktalanok világát. Először is, ne irigykedj, tartósan nem maradnak életben! Nem lehet az utcán túl sok telet elviselni. Előbb-utóbb a kint élők megfagynak, meghalnak valamilyen betegségben, fertőzésben, amit a rossz körülmények miatt könnyen elkapnak. Én már láttam a környezetemben jó pár hajléktalant, ahogy elvitték a hullaszállítók, meg hallottam is ilyenekről. Tehát előbb-utóbb meghalnak, az ilyen mélyszegényeknek sokkal alacsonyabb a várható élettartamuk.
És hogy miből élnek? Vannak emberek, akik támogatják őket ezzel-azzal: egy kis kajával, ruhával, cigivel, mikor mivel. Jellemző, hogy ez a támogatás sose a jómódúaktól érkezik. Aztán gyűjtögetnek dobozokat, üvegeket, guberálnak rendületlenül. Soknak van valami kis jövedelme is: nyugdíj, segély. És igen, van aki lop is, ha teheti, többnyire más szerencsétlenektől.
"Először is, ne irigykedj, tartósan nem maradnak életben! Nem lehet az utcán túl sok telet elviselni. Előbb-utóbb a kint élők megfagynak, meghalnak valamilyen betegségben, fertőzésben, amit a rossz körülmények miatt könnyen elkapnak."
Ezt magunktól is tudtuk. Ám nekem nagyon úgy tűnt a magas jövedelmet akarod cáfolni, nos ezzel nem sikerült. Mindössze azt hogy szar az utcán élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!