Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért törlik a Jobbikos...

Miért törlik a Jobbikos kérdéseket? Miért akarnak itt is elnyomni minket?

Figyelt kérdés
2012. febr. 5. 20:56
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Írtam már e-mailt de nem válaszoltak, a kérdést csak azért írtam ki hogy szembesítsem az olvasókat az igazsággal! Hogy itt ha valaki Jobbikos, azt kirekesztik!
2012. febr. 5. 21:22
 12/23 anonim ***** válasza:
52%
Sosem azzal van gond, hogy a Jobbikról szól a kérdés, hanem azzal, hogy provokál. Ha anélkül menne a kérdés kiírása, akkor nem lenne semmi törölve. De ez csak álom.
2012. febr. 5. 21:25
 13/23 anonim ***** válasza:
26%
Rendes magyarok a hátuk közepére sem kívánják a jobbikosokat, mert érvelni nem tudnak, annál inkább fröcsögni, személyeskedni.
2012. febr. 5. 21:29
 14/23 A kérdező kommentje:

Aki szerint provokatív volt a kérdésem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__262..

Nácizni következmények nelkül szabad, de persze "zsidózni" (ami ráadásul nem is az volt) nem szabad. Nem furcsa kicsit?

2012. febr. 5. 21:49
 15/23 Sz1u ***** válasza:

Hát nem tudom Kérdező, hogy most mit szólsz, de (legalább) a fele kommentet kitörölték (köztük az enyémeket is). A magam részéről nem hinném, hogy trágár, vagy provokatív lettem volna... és mégis kitörölték.

Akkor most ez hogy van?

2012. febr. 5. 22:36
 16/23 A kérdező kommentje:
.Azt írta az egyik agy....... hogy nem a kérdésre voltak válaszok. Tán nem kellett volna törölni az előző kérdésemet!! Amúgy hány olyan kérdés van ahol nem a kérdésre válaszolnak, azt persze le sem szarják! Szánalmas egy oldal..
2012. febr. 5. 22:42
 17/23 anonim ***** válasza:
Érdekes, a politikai szempontból semleges kérdéseknél lehet ötszáz oldal offtopic nyugodtan, az ilyenekben meg nem.
2012. febr. 5. 22:48
 18/23 Sz1u ***** válasza:

22:42 Kérdező!

Pontosan ezt a választ kaptam én is. Látod, hogy nem "titeket" nyomnak el, hanem (talán igazságosan) mindkét oldalról.

Az üzenet:

"Tisztelt Felhasználónk!

A "Miért törlik a Jobbikos kérdéseket? Miért akarnak itt is elnyomni minket?"kérdés alól azért lettek törölve a hozzászólások, mert nem a kérdésre voltak válaszok. Tessék vagy saját kérdést nyitni, de ha jól láttam van már egy olyan kérdés, ahova azok a válaszok illettek volna.

Ez az üzenet az oldal moderátoraitól érkezett, tartalma fontos!

Kérjük, a benne írtakat vedd figyelembe az oldal további használata során! Felhívjuk figyelmed, hogy az oldal szabályzatának be nem tartása a hozzáférés korlátozásával, vagy regisztrácó megszüntetésével járhat.

Üzenetünkre a moderator@gyakorikerdesek.hu e-mail címre küldhetsz választ, amint lehetőségünk nyílik rá (de legkésőbb 2-3 munkanapon belül) válaszolunk.

Az üzenet bezárásához kattints az alábbi gombra!."

2012. febr. 5. 22:48
 19/23 Sz1u ***** válasza:

22:48

"Érdekes, a politikai szempontból semleges kérdéseknél lehet ötszáz oldal offtopic nyugodtan, az ilyenekben meg nem."

Szerintem zömében bejelentésre törölnek. Bár akkor is átnézhetnék alaposabban, hogy tényleg megérett-e a válasz a törlésre.

2012. febr. 5. 22:51
 20/23 A kérdező kommentje:
De nem tűnik fel hogy nekem nem ez a bajom, hanem hogy más kérdésekre nem alkalmazzák ezt, és hogy az ez elötti kérdésemet törölték egy "birkázás" miatt. De persze azokat a kérdéseket nem törlik ahol náciznak! Nem az egész kérdést kellett volna törölni, hanem azt az egy szót. Bár tök mindegy, mert szerintem az is csak egy kifogás volt hogy bekussoltassanak!
2012. febr. 5. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!