Miért törlik a Jobbikos kérdéseket? Miért akarnak itt is elnyomni minket?
Aki szerint provokatív volt a kérdésem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__262..
Nácizni következmények nelkül szabad, de persze "zsidózni" (ami ráadásul nem is az volt) nem szabad. Nem furcsa kicsit?
Hát nem tudom Kérdező, hogy most mit szólsz, de (legalább) a fele kommentet kitörölték (köztük az enyémeket is). A magam részéről nem hinném, hogy trágár, vagy provokatív lettem volna... és mégis kitörölték.
Akkor most ez hogy van?
22:42 Kérdező!
Pontosan ezt a választ kaptam én is. Látod, hogy nem "titeket" nyomnak el, hanem (talán igazságosan) mindkét oldalról.
Az üzenet:
"Tisztelt Felhasználónk!
A "Miért törlik a Jobbikos kérdéseket? Miért akarnak itt is elnyomni minket?"kérdés alól azért lettek törölve a hozzászólások, mert nem a kérdésre voltak válaszok. Tessék vagy saját kérdést nyitni, de ha jól láttam van már egy olyan kérdés, ahova azok a válaszok illettek volna.
Ez az üzenet az oldal moderátoraitól érkezett, tartalma fontos!
Kérjük, a benne írtakat vedd figyelembe az oldal további használata során! Felhívjuk figyelmed, hogy az oldal szabályzatának be nem tartása a hozzáférés korlátozásával, vagy regisztrácó megszüntetésével járhat.
Üzenetünkre a moderator@gyakorikerdesek.hu e-mail címre küldhetsz választ, amint lehetőségünk nyílik rá (de legkésőbb 2-3 munkanapon belül) válaszolunk.
Az üzenet bezárásához kattints az alábbi gombra!."
22:48
"Érdekes, a politikai szempontból semleges kérdéseknél lehet ötszáz oldal offtopic nyugodtan, az ilyenekben meg nem."
Szerintem zömében bejelentésre törölnek. Bár akkor is átnézhetnék alaposabban, hogy tényleg megérett-e a válasz a törlésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!