Magyarországon tényleg ennyire elharapódzott a viszony a magyarok és a romák között? és tényleg egyre több a (jobb) szélsőséges?
Nagyon rossz, és szerintem egyre rosszabb lesz.
A cigányok, mert ezek azok és nem romák, egyre többen lesznek, és már most nem hazudtolják meg a fajtájukat, a kormány is belekakál a becsületesen élni próbálók életébe.
Szóval én nem gondolom, mert nem is tapasztalom, hogy bárki tenne is érte, hogy jobb legyen itthon a helyzet sajnos.
Szerintem a magyarok egyszer azt mondják netovább, és akkor elindul egy láncreakció, és akkor talán egyszer végre összefogunk a saját országunkért, mielőtt Cigányország lesz.
Nem annyira rossz,mint azt szeretnék elhitetni velünk.Csak nagyon nagy médiája van a romákkal történő eseteknek.Hogy miért az már más kérdés.Több variáció létezik.Oszd meg és uralkodj,vagy szavazat gyűjtés,vagy bűnbak keresés,vagy egyéb fontosabb dologról figyelem elterelés
stb.
Pillanatnyilag egy kivétellel minden párt abban érdekelt, hogy nagyon rossznak látsszon a helyzet. A Jobbik erre hivatkozva gyűjt szavazatokat. Az SZDSZ és az MSZP a Jobbik ellen mozgósítva gyűjt szavazatokat.
A Fidesz romaügyben kivétel, mert neki csak árt a drámai helyzetkép. Ugyanakkor a Fidesz a rossz gazdasági helyzetre hivatkozva gyűjt szavazatokat, tehát nem teljesen független a katasztrófakortességtől.
Az LMP nem érvel katasztrófával, de nincs is tapasztalata, sem róla nincs tapasztalat. Nálam ők érdemlik meg idén az esélyt.
Menj ki közéjük és majd mindent megértesz!
Vagy véletlen sodord el autóval valamelyik purgyét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!