Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Malév RIP - 66 éve folyamtosan...

Malév RIP - 66 éve folyamtosan működő, 95%-os állami tulajdonú cég - tényleg nincs pénz egy magyar légitársaságra?

Figyelt kérdés
[link] - gratulálunk !
2012. febr. 3. 08:10
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
21%

"A szabadkőműves zsidók el

akarják pusztítani

Magyarországot!"

Már elpuszították! Innen már sajnos nincs visszaút... Ha a következő választásokat is ők nyerik, akkor nekünk befelegzett!

2012. febr. 3. 09:45
 12/40 anonim ***** válasza:
40%

"Én ezt nem tartom akkora

tragédiának."

Ha ez neked nem tragédia, hogy eladnak mindent, és ezálltal kiszolgáltatnak minket a tőkéknek akkor gratulálni tudok! Úgy fognak minket rángatni mint az eu, és az imf! Ha nem úgy táncolunk ahogy ők fütyülnek, leértékelik a forintot, és lejáratnak minket.

2012. febr. 3. 09:49
 13/40 anonim ***** válasza:
77%

Szép ötlet a nemzeti légitársaság, de ha nem képes piaci alapon megélni, hanem inkább pénznyelőként funkcionál, akkor minek fenntartani? Minimális veszteséget lehetne kompenzálni, de éppen az ilyen ügyek miatt van az, hogy iszonyat mennyiségű járulékot és adót lehúznak rólunk, mert fedezni kell az ilyen kiadásokat.

Ha vannak olyan légitársaságok amik megélnek, akkor azok példáját kell követni, mert nem szeretnék a jelenleginél több hozzájárulást fizetni az államkasszához, csak azért hogy legyen MALÉV.

2012. febr. 3. 09:50
 14/40 anonim ***** válasza:
89%

Magyarka, már megint zsidózol, pedig te állítólag sosem szoktál (már többször kikérted magadnak).

Egyébként nekem már napok óta olyan érzésem van, hogy sikkasztanak a skacok (nem értem miért lenne olcsóbb egy cég megszüntetése, majd egy vadonatúj cég indítása, mint a régi folytatása. Nekem itt valami nagyon nem tetszik)

2012. febr. 3. 09:58
 15/40 Antimod ***** válasza:
56%

"nem értem miért lenne olcsóbb egy cég megszüntetése, majd egy vadonatúj cég indítása"

Ezzel az adósságot próbálják leírni, plusz állítólag van egy csúnya záradék az egyik hitelezővel csőd esetére. (Szép dolog, vajon ez is kinek az érdeke lehetett?)

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. febr. 3. 09:59
 16/40 anonim ***** válasza:
74%

12: akkor tedd már meg, hogy elolvasod a másik felét is.

Repülni ezután is fogsz tudni, max angolul kell kérjél italt. És ha külföldre mész, akkor hogy kell?

Kell-ez azért milliárdokkal tömni egy pénznyelőt, hogy legyen magyar légitársaság?

Én nem hinném. Ráadásul repülővel általában nem a szalagmunkások utaznak, hanem a felsőközép és felsőosztály.

Akkor kérdem így is: etikus az összes adófizetőt (köztük a szalagmelóst) arra kényszeríteni, hogy fizessék a felsőközép magyar légitársasággal való utazgatását? hm?

2012. febr. 3. 10:15
 17/40 anonim ***** válasza:
40%
Előző, ezt kifejtenéd részletesebben? Nem akarok belekötni a dologba, csak nem igazán értem a dolgot. Hogy tudják ezzel az adósságot leírni? Hiszen azt úgyis ki kell fizetni, és ezen felül ott vannak a megszüntetés és az új alapítás pluszköltségei.
2012. febr. 3. 10:16
 18/40 anonim ***** válasza:
50%
bocsánat, előző előtti.
2012. febr. 3. 10:17
 19/40 anonim ***** válasza:
91%
Ez van majd buszozunk :) lesz ez még rosszabb is... pápá Malév, BKV te következel! Haladunk a kőkorszak felé végül csak a lábbusz, meg a bicikli marad marad.
2012. febr. 3. 10:28
 20/40 anonim ***** válasza:
36%

# 16

De fogd már fel hogy nem ott van a lényeg! Hanem ott hogy nem mi fogunk rendelkezni vele, és akkor zárják be mikor akarják.

2012. febr. 3. 10:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!