Fideszesek! Ti mit szóltok Matolcsy kijelentéséhez, hogy 47000 forintból meg lehet élni?
A közfoglalkoztatottakra értette. Nyilván kevés pénz, de a szocik-féle 27000Ft, amit a semmire kaptak annál egy kicsit több, igaz ezért dolgozni kell.
Milyen jóságos a mi vezérünk! Nem ugy mint azok a büdös komcsik ,akik a segélyért nem várták el a rabszolgamunkát. Te egy tipikus fidiota vagy lekelm édes hülye gyermekem.
"Milyen jóságos a mi vezérünk! Nem ugy mint azok a büdös komcsik ,akik a segélyért nem várták el a rabszolgamunkát. Te egy tipikus fidiota vagy lekelm édes hülye gyermekem."
Igazad van. Lehet éhendögleni is, segély nélkül. Szándékosan írtam a döglést, mert az a haláltól messze van.
Amúgy örülök, hogy még mindig ilyen szép számban vagyunk itt Fideszesek. Merthogy a kérdés hozzájuk szólt. Nem is gondoltam volna, hogy az Egy Táborában köszönthetjük Sz1u-t és szittyatarzant. Csak meglesz az a 2/3, ha már ti is!
14:34
"Nem is gondoltam volna, hogy az Egy Táborában köszönthetjük Sz1u-t és szittyatarzant. Csak meglesz az a 2/3, ha már ti is!"
Nahhh, addig álljál féllábon, amikor én a Fideszre fogok szavazni! (egyszer ugyanis már szavaztam rájuk - '98-ban, de soha többet!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!