A Jobbik milyen alapon szól bele abba, hogy mit teszek a saját testemmel?
"Az egészségügyileg nem indokolt művi meddővé tétel eltörlése."
Az abortusz tilalmát még meg lehet indokolni azzal, hogy a magzat is élőlény, és így gyilkosság lenne. De ez? Legközelebb már azzal fognak jönni, hogy kötelező legalább két gyermek nemzése családonként.
Adjanak támogatást a nagycsaládosoknak, vagy adókedvezményt, de ne tiltásokkal akarjanak már eredményt elérni%
Fogd vissza magad kislány! Engem nem érdekel, hogy veled ki ért egyet. Én nem függök más véleményétől!
Az meg, hogy ki a hülye, hát ezzel nem érvelnék a helyedben.
Sűrűn szokott baleset történni az ágyban. Például jön egy busz és elgázol. Ilyenre gondolsz? A balesetet ne keverd össze a felelőtlenséggel. Egyes, leülhetsz.
18:25ös te tényleg nagyon le vagy maradva. Igen is vannak balesetek és nem csak a felőtleneknél!
A gyógyszer mellett is lehet teherbe esni az a minimális esély azokra vonatkozik akik rendesen szedik nem azokra, akik elfelejtik stb. A spirál mellett is teherbe lehet esni! De, ha ezt nem hiszed, akkor hogy lehetne az felelőtlen aki felrakat az orvossal egy spirált és teherbe esik?
Lehet, hogy 15 évesen nem kellene lefeküdni senkivel, de ezt nem a te dolgod eldönteni. A szex nem korhoz kötött, hiába ingatjuk a fejünket, hogy csak a 18 éveseknek lenne szabad. 30 sőt 40 éve se csak a nagykorúak feküdtek le egymással. Ez nem is lesz így sose!
Na és, ha valaki 18? Képzeld én 18 évesen még javában a középiskola padját koptattam, nem azért mert megbuktam, még mielőtt ilyeneket kitalálsz, hanem a régió egyik legjobb középiskolájának a két tannyelvű osztályába jártam, ami öt éves. Rég elmúltam 19 mire azt befejeztem. Szerinted hova tettem volna egy gyereket akár 18 évesen, ha teszem azt a beültetett fogamzásgátló implantátummal valami gond van?
Szerintem az abortusz kérdést úgy kellene megoldani,hogy a TÉNYLEGES költség egészét kifizettetni azzal,aki csináltatja.Egy mandulaműtét kb 120000ft-ból már megáll.viszonyításképen.
Itt a gond a felelősség hiányán,az őrült sok pénzen,ami az adófizetők pénzéből megy-közben meg egy veseműtétre várva meg lehet halni.Nem beszélve a méregdrága lombikról,ahol jó pár abortuszos kiköt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!