Miért nincs olyan müsor ahol valóban a szürke hétköznapi emberek mondhatnák el a napi témákról való nézeteiket?
Az ATV-n az örge komcsik a Hír Tv-n meg a Fideszesek telefonálgatnak be és ha nem tetszik a műsorvezetőnek a hozzászólás már köszönnek is el és keverik is le,vaskos kioktatások közepette .Amihez a betelefonáló már nem tud hosszászólni.
Bármire képesek ,hogy befolyásoljanak.Nincs tárgyilagosság semmilyen fórumon mert vagy a vezetőik hamis szlogenjeit puffogtatják (jáj ezekacsúnyacsúnyafújfújorbánék FÉNYES NAPPAL ellopták a ,nyugdíjam, a szóláSszabadságom ,a demokrácijám!, a zegytemem is oda lesz nemsoká meg a stb, stb), vagy egy az egyben elhiszik amit Orbánkirálycsászáruk mond és helyeslik ,hogy próbálkozik azt elérni ,hogy legyen sok magyar nagytőkés is és ne mentsék ki a pénzüket külföldre,hogy nem kell mindenben veresnytseggnyalni az eunak és azért hogy ne legyünk már épp ennyire csicskaadósok mint amennyire vagyunk.Aztán vannak még olyan irányzatok is, hogy gyújtsuk fel a házat és haverkodjunk oroszoikkal ,törökökkel inkább és ők már nem hajlandók demokratikusság fedőnév alatt működni mert azt már olyanok is használják akik lejáratják és már gáz az ő szemükben demokrácija.
A saját olyakor béka perspektívájából valamennyire mindnek igaza van.
Ha Te arra vágysz ,hogy hallj eme olykor béka perspetívákból és szűklátókörüségből, hiányos szókinccsel és műveltséggel , pöszén, nyávogósan vagy raccsolva hörögjenek neked hétköznapi nagy igazságokat és meglátásokat eme prverz hajlamod kiélésére fölösleges továbbmenned a gyk-ról:)
A médiákokban pedig nem a beszélő dönti el mi és hogy fog lemenni adásba, hanem a műsor és az ő szerketőinek a beállítottsága.
Régebben voltak műsorok amiben aranyos öregek meséltek a régi időkről ,szakmákról,háborúról ezeket szerettem és szívesen néztem.Néha a duna tvn vannak még ilyenek.
De amikor alig harmicas megélhetésipolitikusok osszák az észt...
Én egy ÉLŐ vita műrorra gondoltam ahol több ember és politikusok jelennek meg!
Egy műsor mely a való életet tükrözné a kis állampolgár és politikus viszonyokról akár.
Mert itt most az kell, hogy lássuk-lássák azt sokak mi a valós probléma.
Olyan műsor mely be a szavak ereje dominál és nem az amit elbagatelizálnak!
Aki úgy gondólja, hogy nem rajta múlik a jövő az ne mondja, hogy nincs hazánkba Demokrácia.
A másik meg az, hogy aki úgy gondólja, hogy csak azoknak van beleszólása és azoknak van ötleti akik most is ossza az észt az rosszúl gondólja. Mert én nem vagyok zseniman, de lehet tudnék esetleg jó írányt mondani, hogy jobb legyen számunkra. De ha nincs olyan lehetősség ahol azt elmondjam addig...!
Nem törvényszerű az, hogy csak tanúltabaknak van és lehetőségűk arra, hogy ők mondják meg nekünk a tutit!
Lásd: Parlament
Amíg a "gondol" szót nem tudod leírni, addig miért gondólod, hogy az országot befolyásoló bármilyen döntést rád szeretnénk bízni? Milyen végzettséged van, hogy tudd az ötleteid gazdaságilag, oktatásilag, egészségügyileg stb. mit okozhatnak?
El lehet mondani a véleményed. Erre való a választás és a népszavazás. Meg ki lehet állni a térre, és mondani nap-estig. De erre miért adna bármelyik tévé műsoridőt?
Akár, hogy is írom soraim, gond(o)lom :) megértetted!?
Nem azon fog állni vagy bukni a dolog, hogy ír az ember, hanem azon, hogy gond(o)lkodik!
Itt nem tér kell, hanem szélesebb kőrbe kell megvitatni és ötleteket adni előre segíteni országunkat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!