Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Március 15-én hogy fognak...

Március 15-én hogy fognak tüntetni, ha a Fidesz lefoglalta a nagyobb helyeket?

Figyelt kérdés
A rendőrök oszlatni fogják őket, vagy mi?
2012. jan. 29. 18:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem mentek a Tisza partra szemetet szedni inkább? Megemlékezés fontos, de azt lehet hasznos tevékenység közben is. Depláne tüntetés helyett. Ja, hogy az hasznot is hajtana? Akkor bocs, nem szóltam...
2012. jan. 30. 09:59
 12/15 anonim ***** válasza:

"Miért nem mentek a Tisza partra szemetet szedni inkább? Megemlékezés fontos, de azt lehet hasznos tevékenység közben is. Depláne tüntetés helyett. Ja, hogy az hasznot is hajtana? Akkor bocs, nem szóltam..."

Gonolom ugyanez volt a véleményed, amikor Gyurcsány ellen tüntettek, vagy amikor a Fidesz tartott nagygyűlést egy-egy nemzeti ünnep alkalmával. Ők miért nem mentek szemetet szedni? Esetleg közvécét takarítani?

2012. jan. 30. 10:51
 13/15 anonim ***** válasza:
37%

Gondolom, nincs kizárva egy jó kis tömegoszlatás. Talán éppen arra megy ki a játék - kiprovokálnak egy tüntetést ezzel a látványos lefoglalással meg a többi dilettáns ötletükket, aztán jól megfélemlítik az ellenzékieket vízágyúval, lovakkal, random emberek utcán való összefogdosásával és megverésével.

Valamilyen szinten minden hatalmi szervezet észjárása egy srófra jár.

2012. jan. 30. 11:29
 14/15 doboszoli ***** válasza:
87%

Látod utolsó beszóltál, lepontoztak nullára.

Kellett ez Neked?XD)

2012. jan. 30. 17:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Biztos fájt az igazság. Velük sűrűn előfordul ilyesmi. :)

Na de hadd pontozzanak, valami öröm nekik is kell, mert békemenet az ritkán van.

2012. jan. 31. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!