Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyi az esélye, hogy fél...

Mennyi az esélye, hogy fél éven belül visszatérhet a miniszerelnöki székbe Gyurcsány Ferenc?

Figyelt kérdés
Orbán Viktor törvénytelen kormányának azonnal le kell mondani Gyurcsány Ferenc javára. Európából ui. kiírta már magát és mostmár Észak-Koreával és Iránnal sorolják egy sorba magyarországot a felelős nyugati politikusok. Nem szégyen ez?
2012. jan. 29. 18:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
44%

Nem tartotta be az ígéreteit? :D

Egyébként fleto miatt kellett felvenni a hitelt is, Orbán hazafi kiáll az orszagaert, gyurcsiek szétlopták az orszagot, ok nem csináltak semmit, remelem egyszer a jobboldal leszámol a libsi komcsikkal, ahogy leszámoltak anno Németországban is velük... A saját országát gyalázza fleto és sárba tiporja, egy átok bolsi nagyon veszélyes!

2012. jan. 29. 18:27
 12/22 A kérdező kommentje:
Cohn-Bendit igen, mert ő jól átlátja a magyarországi zsidók üldözöttségét is. Hogy lehet, egyfolytában erre a kereszténységre hivatkozni, egy olyan országban ahol max.néhány száz, alacsony iskolázottságú egyszerű ember jár rendszeresen templomba.
2012. jan. 29. 18:28
 13/22 anonim ***** válasza:
44%

Te kérdező!

Kérdeznék valamit.

Szerinted ha most más ülne az elnöki székbe, jobb lenne?

Mert ezzel te ezt állitod!!!

Segítek. Tök mindegy ki űl az elnöki székbe mert ő se tudna mit tenni. Mert itt már nem csak világ válság van, hanem pozitció betőltés a világ rangsorába mely válság után határozza meg újra az államok lehetőségeit. Amit már az okosabbak már tudnak, úgy mint Orbán! Gyurcsány meg azt mondja, hogy ha így megy minden őldözni fogjuk egymást!!! Te meg ilyen embernek akarsz még harmadjára is bizalmat adni? Aki úszit benünket egymásnak. Veszek meg én ha ezt értem!!!??? Oo

Te tényleg be vagy ba**va!

2012. jan. 29. 18:44
 14/22 anonim válasza:
0%
ha a logikus oldalat nezzuk a nagymukiknak jol jonne ha egy lecsuszott politikust ultetnenek Orban helyebe,mert az effelek meg konnyebben megzsarolhatok mint a masikak de en nem hiszem h ez bekovetkezne...ugyh 50%alatt.
2012. jan. 29. 18:49
 15/22 anonim ***** válasza:
42%
ha a szabadkőműveseken múlna akkor azzonal visszatennék miniszterelnöknek
2012. jan. 29. 18:49
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok bebaszva, csak egy kevés cujkát ittam.
2012. jan. 29. 18:50
 17/22 anonim ***** válasza:
23%

"ha a szabadkőműveseken múlna akkor azzonal visszatennék miniszterelnöknek"

Van aki még tényleg beveszi ezt a baromságot?

2012. jan. 29. 18:53
 18/22 anonim ***** válasza:
Az meg mi a fene az a cujka??? :)
2012. jan. 29. 18:54
 19/22 A kérdező kommentje:
cujka román szilvapálinka
2012. jan. 29. 19:08
 20/22 anonim ***** válasza:
60%

Mivel a rajongótáborát többnyire

80-90 éves kommunisták teszik

ki, nem valószínű. Én a börtönben látnám szívessen!

2012. jan. 29. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!