Miért a jobbikosokra mondják hogy csőcselék amikor Gyurcsány kripta szökevényei úgy viselkednek mint a megvadult állatok?
"Azt hiszem, a valódi szabadság harcosokat, akik az elnyomás ellen harcoltak nem kellene egy lapon emlegetni holmi jobbikos "igaz magyarokkal" ......"
Mért? Csak az évszám tér el. Minden másban megegyeznek.
Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, mert nagyon nem kedvelem Gyurcsányt, de két dolog tény.
Egyrészt az ilyen rendezvényeken az ilyen típusú emberek jelennek meg, legyen szó bármilyen pártról.
Másrészt viszont Gyurcsány nem hergelte, hanem leállította őket. Bizony-bizony, vannak még olyan dolgok, amit tőle is tanulhatnának a jobbikos politikusok.
Szerintem tudod te azt magadtól is
Tudom, mint ahogy gondolom tudod te azt is, hogy amit mondtál badarság. Még a Te oldaladon is vannak bőven elvakult fanatikusok, akik kulcslyukon át látják a világot. Azt hiszem ismerős leírás, pont rád is illik :)
Az ilyen pártrendezvényeken mindig ilyen elvakult fanatikusok vannak. De a párt igazából főleg hozzájuk is szól. Mert ők a biztos szavazó bázis. A közép-osztály egyáltalán nem biztos, hogy kire szavaz, és soha nem megy ilyen rendezvényekre.
A Fidesz utóbbi tíz évben az egész politikáját erre a rétegre alapozza. És profin is csinálják, amit csinálnak.
De az hogy öreg nénik, akiket épp az előbb komcsizott le egy srác akik az unokájuk lehetne, az mégsem ugyanaz, mint akik tüzet raknak a Balettintézet állványzatából.
Az pedig nekem mint magyarnak vérig sértő, hogy azt az utcai csőcseléket, akik ideológia és valódi politikai cél nélkül szétverték a fél belvárost, felgyújtották mások autóját, és vadászcsúzlikkal lövöldöztek a rendőrökre, egy lapon említed az ország hőseivel. Ezzel épp a magyarságodat köpöd arcon, de úgy, hogy azt gondolom kártékonyabb vagy az országra, mint Gyurcsány és Orbán együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!