Gyurcsány Ferencre szavazni bölcs dolog lenne?
Egyrészt nem konkrét emberekre szavazunk, hanem pártokra, tehát a kérdés legfeljebb elméleti jelentőségű lehet.
Én, ha így kéne szavazni, akkor mondjuk az egész jelenlegi politikai sleppből Bajnait tudnám elképzelni.
Ugyanakkor ez nem "bölcs" vagy "nem bölcs" kérdése, én úgy gondolom, hogy mindenki szavazzon lelkiismerete szerint, erről pedig senkinek nem tartozik elszámolással. (Tehát nem kell se beszámolni, se magyarázkodni, ha mégis megteszi.)
"Gyurcsány Ferencre szavazni bölcs dolog lenne?"
Mármint Gyurcsány pártjára szavazni? Felejtsd el.
SOHA!
Inkább üldözni kéne a fletót...
"Az Öszödi beszédet hagyjuk, az nem intézkedés."
Elhallgatták a költségvetés állapotát, nehogy befolyásolja a választásokat 2006-ban. Utána pedig gyáván megtámadtatta a rendőrséggel a tüntető tömeget 23-án. Már ahogy hatalomra került, is érdekes (biztos, hogy lefizetett pár választmányi tagot).
Vagyis: kifordul tőle a belem.
Üdv!
Leftlegged Player :)
"Én azt szeretném, ha valaki csokorba szedné, hogy Gyurcsány mit rontott el. Melyik intézkedése volt rossz?"
Hiába sorolnánk fel akármit, te azt írnád erre hogy az nem az ő hibája. A fideszesek is mindig az előző kormányzásra fogják a problémákat, már megszoktuk a gyávaságból és sz@remberségből történő felelősségáthárítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!