Milyen gyarmat nem akarunk lenni?
Hallgasd végig, és próbáld meg felfogni.
Ne is próbálj megvezetni olyan marhaságokkal, amivel téged már megvezetett valaki, én gondolkodni is szoktam, engem nem érdekel ez a harmadik világháborús marhaság.
Ha értenél a gazdaság működéséhez, nem mondanál ilyeneket, de ezt már számos más kérdésnél is megmondtuk neked, de nem tanulsz belőle, csak hajtod a hülyeségedet.
"Ne is próbálj megvezetni olyan
marhaságokkal, amivel téged már
megvezetett valaki, én
gondolkodni is szoktam, engem
nem érdekel ez a harmadik
világháborús marhaság."
Engem nem vezetett meg senki, én ezeket már rég tudtam, abból a sok agymosó szennyből amit a tévében adnak. Én sosem tartottam normálisnak, hogy ez kell az embereknek, ez a fertő amit a nyugati szenny generál... Én szoktam filozófiai kérdésekben is gondolkodni, és nem hiszem hogy az élet, az univerzumban erre rendeltetett, ami itt megy. Ez nem csak politikaia kérdés, mert minden összefügg mindennel. A másik meg hogy engem az ilyen videók csak megerősítenek a hitemben, mert én ezeket már tudtam.
Az sem izgat hogy izrael provokálja Iránt? Nem furcsa hogy az az izrael mondja meg Iránnak hogy ne gyártson atom fegyvert, aminek már rég óta van bevethető atombombája?
"Ha értenél a gazdaság
működéséhez, nem mondanál
ilyeneket, de ezt már számos más
kérdésnél is megmondtuk neked,
de nem tanulsz belőle, csak
hajtod a hülyeségedet."
Linkeltem bizonyítékot de érdekes hogy azt észre sem veszitek. Amúgy az a hülyeség amit te mondasz, mínden vélemény szubjektív.
Jó messze kerültünk az eredeti kérdéstől.
Persze, mindenki azt gondol, amit akar, de ha olyasmit állít valaki, ami láthatóan marhaság, akkor illik alapfogalmakat tisztázni (mint például, hogy mit jelent a gyarmat).
Az általad belinkelt kimutatásnak semmi köze a kérdéshez, ahogy a filozófiai gondolataidnak és az iráni atombombának sem. Összeesküvés-elméletek mindig is voltak, nem kell felülni nekik.
72%-os!
"Az államadósságnak nincs köze a kérdéshez. Önálló ország vagyunk, nem vagyunk senki gyarmata. Fogjátok már fel."
Inkább te fognád fel végre, hogy a mai háborúkat bankokkal, és nem tankokkal vívják.
"Manapság kolóniák létesítése és hadsereg bevetése nélkül is lehet birodalmakat létrehozni." - Simon Peresz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!