Tényleg komolyan gondolják az emberek, hogy az Európai Unió és az IMF rossz és gonosz?
Persze, az IMF jó, meg az EU is.
Egyik sem arról híres, csak úgy, adakozó kedvében lenne.
Az IMF, csak hitelt ad, amit vissza is kell fizetni. Idáig ez, még nem történt meg. Szerinted mire vannak ezek a megszorí... bocsánat: átszervezések?
Orbán Viktor, hiába mond, újabb munkahelyeket, ha addig, leépítenek. Ja és nem a TV-ben hallottakról beszélek én, mert az, csak a jéghegy csúcsa! A bankok is számítanak a leépítésekre, csak még, fel kell dolgozniuk a végtörlesztésekkel kapcsolatos adatokat, utána meg mehetnek a levesbe.
Amúgy is, beruházásokra kell pénz. A kormánynak van pénze, csak ott is, javában a lenyúlások mennek.
A piacon jelenleg 7% körül adnak nekünk hitelt, az IMF 2,5 %-on. Ezért van szükségünk az IMF-re. Ekkora összegeknél rengetek az a 4,5 %.
(Bár szerintem itt sok embernek még a % számítás sem megy, vagy hogy mit jelent ez egyáltalán, amit leírtam.)
16:00 Gondolkozóó
"Tényleg komolyan gondolom."
Szarban vagyok. Ugye adsz nekem -mondjuk- 10.000 forintot kölcsön (minden fedezet-, (elő)ismeretség nélkül és persze ingyen kamatra)? Persze azt is tudnod kell, ha adni fogsz nekem, akkor simán le foglak zsidózni, meg személyeskedésnek fogom venni, ha meg mered kérdezni, hogy miből fogom visszafizetni.
# 13:
Miből lenne az a 2,5%?
Az tény, hogy 100.000 Ft-nál semmit sem jelent, de ha, több millióról van szó, akkor még, ez is sok!
"Miből lenne az a 2,5%?
Az tény, hogy 100.000 Ft-nál semmit sem jelent, de ha, több millióról van szó, akkor még, ez is sok!"
Hát igen, de valamiből finanszírozni kell magunkat. Vagy szerinted képes megállni az ország a saját lábán? Szerintem nagyon nem, szükségünk van a kölcsönökre. És ezért írtam, hogy mennyivel jobb megoldás a 2,5%-os hitel, mint a 7%-os.
Szerintem már fordultunk kelet felé, Kínához, és Oroszországhoz, és ilyenek voltak:
Nem tudom miért várjátok tőlük, hogy ők majd jóindulatból kihúznak minket. Ha nem éri meg nekik, ugyanúgy szarnak ránk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!