Szerintetek sem olyan rossz párt az MSZP?
Én erősen jobboldali vagyok, de az MSZP szerintem nem olyan rossz mint ahogy gyurcsi bacsi lejaratta, csak átok Gyurcsány tönkre verte, meg most vergődik itt az életképtelen dk-javal...
Az is bizonyítja h nem ert egyet az MSZP gyurcsival, hogy nem engedtek megreformálni neki az MSZP-t
13:03 Kérdező
A lényegen semmit sem változtat. A KDNP is vitte a saját (mégha minimális) szavazótáborát. Ami -ugye- segített a 2/3-hoz.
"Még ha jót is tennék vele az országnak akkor se szavaznék az MSZP-re mivel kommunisták"
Ennyit a fene nagy hazaszeretetről. Ember, aki szerei a hazáját, az azt teszi, ami a legjobb neki. Ha kell, meghal érte, és ha kell, igenis szavaz az mszp-re akkor is, ha utálja őket. Abban az esetben természetesen, ha ez tesz jót a hazának.
F@szom kivan ezektől a nagy nemzeti érzelmű kölykökből, akik dumálnak és azt se tudják, mit (ezeréves nemzet.. tessék már kinyitni azt a törikönyvet!), és maguk is elismerik, hogy lesz@rják a nemzetet, csak a führerük után mennek, mint a barmok.
Elnézést a kirohanásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!