Stefka, Bayer és Bencsik közül melyik színtiszta magyar származású?
Ahhoz hogy valaki magyarnak érezze magát szerinted elengedhetetlen a színtiszta magyar származás?
Jééézuss...
Értem én, kétségbe vonod emberek identitásérzését, a nem magyar származású név miatt.
Elmondom, nekem lengyel felmenőim vannak, akik még az 1800-as években települtek be, a dédapám a lengyeles nevével huszár volt (még vannak fényképek, és a frontról küldött levelek a birtokunkban), és elesett MAGYARORSZÁGÉRT, az ő fia pedig harcolt a II világháborúban, és büszkék vagyunk rájuk!
Kicsit gondolkozz mielőtt másokat név alapján ítélsz meg, a nácizást meg ne keverjük össze a hazafisággal.
"Magyarországból „bűz árad” – írja valami Cohen névre hallgató, bűzlő végtermék valahonnét Angliából. Cohen, meg Cohn-Bendit meg Schiff. A Népszava pedig a nagy kalapácsos ember vörös figurájával jelentkezik, és sajtószabadságot követel. A legtöbben pedig azt gondolják, hogy ez valami újdonság, s hogy ilyen hadjárat még nem volt. Botorság. Nincs új a nap alatt. Sajnos nem sikerült mindet beásni nyakig az orgoványi erdőben…"
Igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!