Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Stefka, Bayer és Bencsik...

Stefka, Bayer és Bencsik közül melyik színtiszta magyar származású?

Figyelt kérdés
2012. jan. 21. 23:23
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Látom, a legtöbb válaszoló átlátja az igazságot. Bárcsak az egész ország is ehhez tartaná magát, és a kis náciaink sem áltatnák tovább magukat a kreált hazugságaikkal! Egy ország fejlődéséhez szerintem elengedhetetlen az egészséges identitástudat.
2012. jan. 22. 08:05
 12/36 anonim ***** válasza:
4%
Kérdező milyen nácikról beszélsz?Nem értem az előző bejegyzésed, felvilágosítanál?
2012. jan. 22. 08:19
 13/36 anonim ***** válasza:
85%

Ahhoz hogy valaki magyarnak érezze magát szerinted elengedhetetlen a színtiszta magyar származás?

Jééézuss...

2012. jan. 22. 08:38
 14/36 A kérdező kommentje:
Bármilyen furcsa is, a szélsőjobboldalon igen sok a náci, és jobb lenne, ha ezt az álértetlenkedést félretennénk. Digo, meg csak simán nem érti, amit írok, úgyhogy azt javaslom neki, hogy olvassa el mégegyszer.
2012. jan. 22. 08:58
 15/36 anonim ***** válasza:
62%

Értem én, kétségbe vonod emberek identitásérzését, a nem magyar származású név miatt.

Elmondom, nekem lengyel felmenőim vannak, akik még az 1800-as években települtek be, a dédapám a lengyeles nevével huszár volt (még vannak fényképek, és a frontról küldött levelek a birtokunkban), és elesett MAGYARORSZÁGÉRT, az ő fia pedig harcolt a II világháborúban, és büszkék vagyunk rájuk!

Kicsit gondolkozz mielőtt másokat név alapján ítélsz meg, a nácizást meg ne keverjük össze a hazafisággal.

2012. jan. 22. 09:13
 16/36 A kérdező kommentje:
Digo, tényleg félreértesz. Én csak simán komikusnak tartom, hogy a nemzeti oldal szélső fele olyan alapon állapítja meg, hogy ki a magyar, amilyen alapon ők legjobb esetben is csak marslakók lehetnének. Én csak azt szeretném, ha mindenki, aki a magyar vér tisztaságának elengedhetetlenségére veri a nyálát esetleg tartana egy kis önvizsgálatot is előtte. Egyébként minden tiszteletem a felmenődé, lett légyen neki magyar, vagy akár lengyel neve is. Ha nem vennéd észre, én épp a nacionalizmus ellen kardoskodok, pláne, hogy itt Magyarországon ez genetikailag mégcsak nem is megalapozott.
2012. jan. 22. 09:41
 17/36 anonim ***** válasza:
45%
Ok, bár nem tudom a nácik hogy jönnek ide. Bayer pl szerinted náci? :)
2012. jan. 22. 09:49
 18/36 A kérdező kommentje:

"Magyarországból „bűz árad” – írja valami Cohen névre hallgató, bűzlő végtermék valahonnét Angliából. Cohen, meg Cohn-Bendit meg Schiff. A Népszava pedig a nagy kalapácsos ember vörös figurájával jelentkezik, és sajtószabadságot követel. A legtöbben pedig azt gondolják, hogy ez valami újdonság, s hogy ilyen hadjárat még nem volt. Botorság. Nincs új a nap alatt. Sajnos nem sikerült mindet beásni nyakig az orgoványi erdőben…"

Igen.

2012. jan. 22. 10:54
 19/36 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi a vezetékneved?
2012. jan. 22. 12:26
 20/36 A kérdező kommentje:
Nem mondom meg.
2012. jan. 22. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!