Igaz, hogy a mai békemenetre határon túlról is tomegesen szállították a magyarokat?
" belhoni elvtársad sz*rik a fejedre magasról."
Ők legalább nem oktatnak ki a magyarságommal kapcsolatban.
"Több ezer közszolgát (neme milliárdosokta, hanem kisembereket) KÖZPONTILAG az ORBÁNÉK rúgatták ki!"
Az, hogy valaki 20 éve állami fizetésért főzi a kávét, még nem ok arra, hogy a következő 20 évben is ezt tegye. Gondolom, nélkülözhető a munkájuk. Te fizetnél olyan munkáért, amire nincs szükséged?
"Aztán: valódi betegek menjenek dolgozni, mert nem tudja miből lefizetni a felülvizsgáló orvost!"
Nem tudom, mi a helyzet a valódi betegekkel, de azt tudom, hogy már évekkel ezelőtt nagyon felháborítónak tartottam azt, hogy életerős, 30-40 éves "nyugdíjasokat" kell eltartanom. Már régen tenni kellett volna ez ellen.
"ORBÁNÉK a kis fizetésűekkel tartják el milliárdosékat (egy kulcsos adó)."
Az egy kulcsos adó nem egészen azt jelenti, hogy a te pénzedből kapja a segílyt a milliárdos. Valahogy úgy értsd, hogy aki tízszer annyit keres mint te, az tízszer annyi adót is fizessen, mint te. Ezzel se látok semmi gondot, bár az időzítés nem volt túl szerencsés.
"És nem is mentem ÉRTÜK tüntetni"
Miért tetted volna? Beb@szna, ha kötelező lenne. Én se voltam, más dolgom volt.
"Ők legalább nem oktatnak ki a magyarságommal kapcsolatban."
Pedig lehet nem ártana.
"Pedig lehet nem ártana.
"
Tudom, manapság divat hazaárulózni azt aki nem ért egyet. Mint Rákosi elvtársatok idejében: Aki nincs velünk az ellenünk van. A magyarság nem abban merül ki, hogy istenítitek a határon túliakat és a fideszre szavaztok, valamint (zéró történelem tudással) kokárdát viseltek a hétköznapokon. Amennyiben igen én nem akarok magyar lenni.
"A magyarság nem abban merül ki, hogy istenítitek a határon túliakat és a fideszre szavaztok, valamint (zéró történelem tudással) kokárdát viseltek a hétköznapokon."
Egyetértek. De azért mondd már el, hogy szerinted miben merul ki? Mert sokaknak abban, hogy a személyi igazolványukra az van írva.
Nem kávét főzte a kormányzat szerint VÉn közszolga, hanem napi nyolc és fél órában keményen dolgozott. Nem kevés ügyet intézett el. 55 évesen kirúgták, mint feleslegeset! Nem kell a tapasztalat, se a szaktudás. Viszont jött a helyére a nagyfőnök unokahúga (vásárolt diplomával, aki csak a körmét reszeli egész nap! Mindezt 200 ezerért. Na kösz az ilyen cserét, dolgozhat a nőci helyett az egészt csapat.
A Fidesz-Kdnp klientúra uralkodik itt, ha nem vette volna észre még valaki.
"Egyetértek. De azért mondd már el, hogy szerinted miben merul ki? Mert sokaknak abban, hogy a személyi igazolványukra az van írva.
"
Látod ezt nem tudom. De valamiért biztos vagyok abban, hogy nem ezt jelenti. Amúgy még jobban haragszom a kannásbort vedelő fradista (más magyar foci csapatnak drukkolni ugye zsidó, hazaáruló dolog) focihuligánokra.
Ők azok verik a tamtamot, hogy vesszen trianon és háborúra lenne szükség, mégis ők lennének az elsők, akik elmenekülnének az első puskalövés után.
"A magyarság nem abban merül ki, hogy istenítitek a határon túliakat és a fideszre szavaztok"
És senki nem is mondott ilyet. Viszont abban meg főleg nem merül ki, hogy csak köpködni tudod magyar testvéreidet (lásd saját kommentedet arról, hogy aki nincs velünk, az ellenünk van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!