Csak éppen építtet alagutakat a síkság közepére. Semmi gond. Az is kell.
2012. jan. 22. 01:08
22/42 anonim válasza:
Tőlünk egy vállalkozó busza szállította az embereket. Sokan közülük csak azért mentek,mert a főnök felszólította rá őket. És ők is kaptak Pesten ingyen ebédet!
A határon túliak pedig költözzenek ide,és próbáljanak munkát találni és megélni! Akkor ők sem istenítenék a Fideszt.
Nem nehéz megszervezni egy ilyen demonstrációt! Ehhez már Rákosiék is nagyon értettek.
2012. jan. 22. 07:04
23/42 anonim válasza:
24-es
Miből gondolod hogy Erdélyben vagy Kárpátalján olyan könnyű munkát találni?Sz*rabb a helyzet mint itt nálunk!
Amúgy meg ha tetszik ha nem, ők is magyarok,nem ők hagyták el az országot, hanem a határ hagyta el őket, így teljességgel megértem őket, hogy kiállnak egy párt mellett, aki végre megadta nekik azt, ami már régóta jár!
2012. jan. 22. 07:22
24/42 anonim válasza:
Azért vicces, hogy ezek a mély érzelmű külhoni elvtársaink 90%-os kedvezményt kapnak a vasúton. Én aki ide adózom és fizetem a járulékokat, nekem teljes mértékben ki kell fizetnek a jegyet amikor dolgozni megyek. A nagyszájú fideszmagyarok (erdélyi meg mit tudom én honnan szalajtott) életükben nem fizettek ide adót, de lassan több joguk lesz mint a "honos" magyaroknak, közben másra sem képesek, mint az önsajnáltatás a bégetés és a tam-tam verése.
2012. jan. 22. 07:53
25/42 anonim válasza:
"A határon túliak pedig költözzenek ide,és próbáljanak munkát találni és megélni! "
Ja, jó ötlet, azt a kevés munkát is vegyék el. Volt szerencsém tapasztalni ilyet. Egy munkatársam eljött a cégtől és egy erdélyi ember jött a helyére. Mást sem csinált, mint kioktatta az embereket, arcoskodott, ha meg rászóltak eljátszotta, hogy ő mekkora áldozat.
2012. jan. 22. 07:57
26/42 anonim válasza:
És mert egynél ezt tapasztaltad ezért megbélyegzed az összeset?Szánalmas!
2012. jan. 22. 08:06
27/42 anonim válasza:
"Azért vicces, hogy ezek a mély érzelmű külhoni elvtársaink 90%-os kedvezményt kapnak a vasúton"
Linkelj már nekem erről valami oldalt mert én erről nem tudok!
Több ezer közszolgát (neme milliárdosokta, hanem kisembereket) KÖZPONTILAG az ORBÁNÉK rúgatták ki! Nem a saját főnökük. Aztán: valódi betegek menjenek dolgozni, mert nem tudja miből lefizetni a felülvizsgáló orvost! Ez is ORBÁNÉK törvénye! Aztán: nyomorgó családok, éhező gyerekek (nem romák), velük ki törődik?! ORBÁNÉK a kis fizetésűekkel tartják el milliárdosékat (egy kulcsos adó). KIKNEK a kormánya ez?! Az enyém biztosan nem! És nem is mentem ÉRTÜK tüntetni!
2012. jan. 22. 19:07
30/42 anonim válasza:
Azért az is vicces, hogy az orvosok fele ilyen "külhoni mélyérzelmű elvtárs", aki önköltségén képezte magát, te meg itt pofázol róla, miközben a belhoni elvtársad sz*rik a fejedre magasról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!