Pártalapítás? Elszomorít az országunk helyzete és az itt folyó legális rablások büntetlen ténye? Tettre kész ember vagy hogy ezek ellen esetlegesen fellépj, de nem csak a szavazóurnáknál?
Kérdező, előbb tanulj meg gondolkodni, mert eleve rosszul indulsz, ha téged is ilyen könnyen félre lehet vezetni, és továbbterjeszted a hülyeséget.
Például ennyit a rendszámcseréről:
Hány éves vagy kérdezo?
Egyébként egy korábbi (valószínuleg általad feltett) kérdésre már megírtam, hogy van annyi bejegyzett mozgalom Magyarországon, mint "pap a pápa temetésén". A legszélsobb baloldaltól a legszélsobb jobboldalig minden van, amit szemed szád kéván. Minek mégegyet alapítani?
Kedves Válaszadók!,
Nagyon szépen köszönöm a sok-sok választ, örülök, hogy azért ez a kérdés néhány embert megmozgat. Sajnos mindenkinek nem tudok külön-külön válaszolni, bár nagyon szívesen megtenném, így hát csak szemezgetek a kommentekből melyekre reagálnék. Több válaszadónál is felmerült az életkorom. 31 éves közgazdász vagyok.
Igen, valahol a Jobbik politikai nézeteivel egyet is értek, de sajnos etikailag ez a zászlóégetős dolog nem megengedett. Ilyet sem párt, sem magánszemély nem tehet meg. Büntetőjogi felelősségrevonást von maga után, csak hát nálunk a politikusok a mentelmi jogot bármire ráhúzzák.
Igen, van jónéhány inaktív párt és mozgalom melyekkel vannak ilyen-olyan problémák. Megkeresni a régi inaktív tagokat ugyanakkor erőfeszítés mint életrehívni egy újat. Céget alapítani is felesleges, mert annyi eladó cég van a piacon hogy az nem igaz. Én egy olyan mozgalomra és pártra gondolnék, melynek alapszabályában és pártprogramjában a Te elképzeléseid is helyet kaptak Kedves Válaszadó! Én ezért gondolkodnék egy újban, ahol közösen dolgozzuk ki a részleteket.
Másik kérdező aki pártvezérként szólított! Köszönöm a megtisztelő megszólítást, de az alakuló ülésen ebben a kérdésben azért minimum 10 embernek kell eldöntenie ki legyen a vezér! Ez a demokrácia. Engedd meg, hogy közgazdászként viszont reagáljak a felvetésedre. 10 millió ember elégedettségét közgazdasági szempontból nem lehet garantálni. Ami valakinek jó, az másnak lehet, hogy nem jó. Az egykulcsos adó eltörlése a gyári munkás rétegnek tetszene, de a felső 10 ezernek nem, és még sorolhatnám.
Colonixos hozzászólónak is köszönöm az észrevételeit. Pártprogramot nem fogok ide kiírni, mert nincs párt, továbbá azt amúgy is közösen kell kidogolzni. A kérdéskiírásból úgy gondolom, hogy nézeteim fő irányvonala kellőképpen tükröződik, de ez talán nem az a platform, ahol ebben a fázisban azt kellene ecsetelnem, hogy az egykulcsos adó helyett milyen töbsávosat kellene bevezetni, milyen invesztíciókkal lehetne aktiválni a gazdasági szereplőket, és hogy az áfakulcs valós GDP növelő hatása vajon hány %-nál van. Ezekről a kérdésekről akkor értekeznék ha már van kivel. De ha aktívan gondolkozol esetleg abban, hogy ilyen vonalon megindulsz, személyesen konzultálhatunk erről bővebben is, hogy én miben látnám a fejlődést és az indulás lehetőségét.
A rendszámos hozzászólónak pedig üzzenném, hogy kedves honfitársam kérlek a próféta szóljon belőled. Nem akarom nevén nevezni a hölgyet de idézném mindenki tudja kiről van szó: lassan mondom, hogy a FIDESZ is értse, nneemm lleesszz gázáremelés..! És lett. :) Remélem ez a rendszámcserés dolog nem ilyen lesz. Bár erkölcsileg náluk símán belefér, hogy megtegyék.
Mégegyszer szeretném megköszönni minden kedves hozzászólónak az észrevételét. Örülök, hogy vannak még hozzátok hasonló emberek itthon. Gondoljátok át és a fórumozgatáson túl is tehetünk valamit. Csak rajtatok múlik.
Mi történik ha nem végzed a munkádat, nem teljesíted a kötelességedet amit vállaltál? Elbocsátanak, kereshetsz új állást. Mert rendszer rabszolgája vagy. EZZEL SZEBEN Mi történik ha megválasztatok egy pártot, a vezetőjét ÉS NEM VÉGZI A DOLGÁT, nem azt képviseli amit kéne, sőt azok ellen fordul akik eltartják? Tudjátok mi történik velük? Megválasztjátok őket 4 évvel később újra! Azt hiszed a Jobbik jobb lesz? Kamu! Ugyan az áll a póráz másik végén... Nyisd ki a szemed, nézz fel az égre.... eddig is ilyen volt?!
Egy itt a baj ENSZ jelentés a vagyonkoncentrációról számol be. 2009-ben a világ összvagyonának 99%-át a világ lakosságának mindössze 1%-a birtokolta. A vagyon 1%-án pedig több, mint 6 milliárd ember kénytelen osztozkodni. Pontosabban marakodni.
CSUMI!
Szerintem valóban jó, hogy vannak akik így gondolkodnak és éreznek.
minek kell szapulni.?
Jó ötlet a párt alapítása, csak a probléma, hogy úgy kell táncolnod, ahogy ők fütyülnek. Ha nem így teszel, akkor el tesznek láb alól. Nem egy példa volt erre a történelem során.
Aki meg a Jobbikkal példálózik, azt kinevetem. 3 évvel ezelőtt még én is rájuk szavaztam, de most már nem vagyok annyira hülye, hogy benyaljam a moslékot. Ők is ugyanabból az ólból jöttek, ahonnan a többi. Ráadásul akik rájöttek a dolgokra, mindet kihajították a pártból.
Vona Gábor maga is Fidelitasos volt. Orbán Viktor? Kiszes. Gyurcsány Feri? Kiszes. Szóval ez egy hihetetlen nagy haveri, családi vállalkozás ami telítve van. Nekünk meg érdemben nincs beleszólásunk. Maximum ha fegyverropogás kíséri a véleményünket. Arra meg ilyen bégető birkanépség láttán nem sok esélyt látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!