Mert a híveinek ez tetszik! Azért a képviselői és a pártja is elfogadja az EU-pénzét,nem is keveset!
Kétszínű,az EU nem kell,de a pénze igen!
Nem tisztem védeni a Zavarttekintetű Idegbeteget, de most kivételesen nem ő volt, hanem a másik Nagytudású (vagy lemaradtam valamiről?): Novák Előd valami Murányi Leventével.
Hogy miért égetnek zászlót? Ezt még ők sem tudják, de jól néz ki és ezt igényli a közönsége. Jól fizető állása van, nem kell semmi érdemlegeset csinálni csak gyökérkedni, hülye volna visszamenni oktatásszervezőnek.
Az, hogy miért, talán tőle kellene megkérdezni.
Mindenesetre maga a cselekedet az arab bozótlakókra jellemző, akik habzó szájjal "Allah akbar"-t üvöltve égetik a zászlókat.
Ahhoz tudnám hasonlítani, amikor valaki a feleségét rajtakapja a szódással, dühében lemegy a ház elé, kienged két üveg szódát, meg kétszer se..be rúgja a szódás lovát.)
"most kivételesen nem ő volt, hanem a másik Nagytudású (vagy lemaradtam valamiről?): Novák Előd valami Murányi Leventével"
Az a "valami" Murányi Levente 56-os hős, elítélt, a ki a szbadságunkért harcolt a szovjet megszállók ellen. Valószínűleg amennyit te tettél az országért hozzá képest, arra sem lennél méltó, hogy a nevén nevezd. De sebaj, lesz még ebben az országban olyan világ, amelyikben azoknak az embereknek fog kijárni a tisztelet akik valóban megérdemlik.
23:23
"Murányi Levente 56-os hős, elítélt"
Büszke is lehet magára, hogy csak a Jobbikban tudott karriert befutni. A nevét nem hallottam még (persze ez az én hibám), pedig pártelnök (vagy mi) a hősünk... Elég fontos szerepet is bíztak rá a zászlóégetés formájában.
"szabad Európához akar tartozni"
most őszintén, szted ez az Európa szabad? kb kezd hasonlítani Amerikához, ahol minden lépésedet figyelik, törvény mondja ki h szabadon lehallgathatnak, és a seggedet is átnézik a reptéren. pedig ők aztán nagyon szabadnak hiszik magukat! hát ennyit a szabadság képzetéről!
Itt ugyanez megy, csak nagyban, az egyes nagyobb országok folyamatosan vizsgálják a kicsiket, és beleszólnak a belpolitikájukba. Ez nem szabadság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!