A szombati kormányvédő demonstráció, jelesül a békemenet mennyibe fog kerülni az adófizetőknek?
Hét ország. Százezer ember. Ezeket "szállítani" is kell.
Aki meg nem itt él az minek jön.
Utolsó, ezt azért tényként közölni kissé begyöpösödött gondolkodásra vall.
Tedd hozzá, hogy "szerintem". Így egy vélemény.
"covenant, hányszor, de hányszor mondjam még el, hogy hülyébb vagy mint bárki más ezen az oldalon? "
Mondd el a következő 20 évben minden nap kilencszer: reggel, délben és lefekvés előtt is. Egészségedre.
"Utolsó, ezt azért tényként közölni kissé begyöpösödött gondolkodásra vall.
Tedd hozzá, hogy "szerintem". Így egy vélemény."
Hát szerintem nem a válaszoló a begyöpösödött, hanem az a sok nagyfejű ex-MSZMP-s zsidó aki az MSZP soraiban ül a Parlamentben...
Pedró!
Inkább csöpögjön belőlem a gyűlölet,inkább legyek nagyon gusztustalan,,mintsemaz MSZMP-s gyílkosok és szelemmi utódjuk az MSZP cshosa.
Kédező!
Ha te elutazol valahová,azt is az adófizetők fizrtik?
Bumbikám, máshol mindig olyan kis objektív, semleges kommentelőnek tűnsz, nem tudom, miért csípi a szemed ez a rendezvény.
Covenantra meg nem is lehet mit mondani, ha valaki abban él, hogy a 2006-os tüntetéseket a fidesz kreálta, az szimplán nem normális.
Sztem költözz Kubába vagy Észak-Koreába.
Mit zavar az titeket, hogy volt egy ilyen rendezvény ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!