Orbán Viktort miért vádolják azzal hogy diktatúrát akar kialakitani?
10/ 11. Rákosi idejében is volt diktatúra,de nyugodtan mehettek többen az utcán,vagy akár egész éjszaka sétálhattak.
Amiről írsz,az nem a diktatúrákra jellemző.
Ilyesmik a háború alatt voltak.
Diktatúra alatt olyasfajta diktatúra értendő, mint ami Oroszországban vagy Ukrajnában van, hogy formálisan demokrácia van.
Például a tévékben az ellenzéki hangok elhallgattatása. Szalai Annamária kinevezése kilenc évre.
Az egykulcsos adó sarkalatos törvénnyé tétele.
A választókerületek Fidesz-központú átszabása.
Mindez megnehezíti a kormányváltást, vagy ha az mégis megtörténne, az azt követő kormányzást.
"Csak jobbn tudja"
Nagyon ismerős ez a kifejezés,tőlünk keletre volt egy államfő aki a feleségével együtt mindent jobban tudott.Ők mondták meg mit hogyan kell csinálni, még a tudósoknak is.
A "Kárpátok Géniusza" címet adományozta magának,de amikor menekülnie kellett még azt sem tudta megszervezni.
Azért elég szomorú,hogy odáig jutottunk,hogy Orbánt összemossuk a diktatúrával. Azt az Orbánt,aki a szabadságért harcolt..! Az emberek fantáziája hatalmas. Bár ezt leginkább a baloldali sajtó és politikusok hangoztatják. De hamár itt tartunk,akkor az MSZP-nek ici picit több köze van a diktatúrához,mint a Fidesznek(MSZMP jogutódpártja)
Én soha nem mondtam olyat pl: Gyurcsányra pedig nem kedveltem ,hogy diktátor lenne, pedig ha emlékszünk be akarta például tiltani a MAGYAR HÍRLAPOT!!!! Itt azért mondják sokan ezt, mert 2/3-uk van,és ezt összekeverik ezzel hibásan! Tessék azt mondani,hogy nem értek egyet Orbán intézkedéseivel, vagy a politikájával, vagy hogy nem szimpatikus stb..! Ez egy normális kulturált viselkedés, de az hogy Magyarország Miniszterelnökéről olyat írogatunk,hogy diktatúrát épít az nem szép dolog..! Szerintem aki ilyet állít, annak fogalma sincs, hogy milyen az IGAZI diktatúra!!!!!!! Legyen már végre béke, és normális világ, ahol nem a gyűlölet uralkodik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!