Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor ébrednek már rá az...

Mikor ébrednek már rá az emberek, hogy OV-nek mennie kell?

Figyelt kérdés

itt az új adórendszer. Végül is a februári fizetésben fog minden kiderülni. Sokak fognak bosszankodni az biztos. Remélem akkor már készülni fog az OV takarodj tábla. Én igaz a közszférában vagyok, kapni fogjuk elméletileg a kompenzációt, de a versenyszférában dolgozók 2/3-a szerintem biztosan nem

Jegybanktörvény. Én azt az egyet nemértem, hogy OV-nak volt egy olyan kijelentése, hogy ha az IMF-fel "kapcsolatba lép" akkor lemond

Itt a lehetőség. 2 év alatt a kamikaze politikájával romba döntötte Mo-t.

Ki hogyan látja?

2012. jan. 17. 19:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%

20.30. Magától az egykulcsos adótól is csökkent a kiskeresetűek jövedelme! Másrészt,akinek kedvezett,azok közül,akinek gyereke van,és igénybe tudja venni a kedvezményt,még annyi adót sem fizet,mint amennyit kellene.

Orbán tényleg romba döntötte az országot. Ezt csak azok nem tudják felfogni,akiknek munka nélkül növelte a jövedelmét!

Pedig közülük sokan tisztességtelenek.

Ha olyan jó a Fidesz gazdaságpolitikája,akkor Járai miért bírálja olyan élesen? Miért kell szerinte gyökeres változtatás? Járai pedig Fideszes.

2012. jan. 17. 20:47
 12/15 anonim ***** válasza:
40%
Teljesen bevált ez az új adórendszer.
2012. jan. 17. 22:17
 13/15 anonim ***** válasza:
42%
OV-t nagyon lájkolom. :)
2012. jan. 17. 22:59
 14/15 A kérdező kommentje:

20.30 Hosszasan lehetne vitatkozni a versenyszféra és közszféra dolgairól Anno sajnos leépítés volt a cégnél ahol dolgoztam, más munkalehetőségem nem volt. Ezért mentem anno oda. Munka volt, azt kellett elvállalni, ami adódott.

Na igen, persze itt nem kell dolgozni stb. Itt is a fejeseknél van a kávézgatás nyugi, ugyanúgy ahogyan a versenyszférában. DE úgy látom, teljesen mindegy mit mondok, megvan a véleményed. Ennyi. Nekem is, bár én elvakultan a hülyeséget nem mondogatom egymás után

Az adórendszer milyen gazdasági növekedés? Ember nagyobb az államháztartási hiány az adórenszer miatt. Igen arra jó, hogy a kiskeresetűeket büntesse. Na az igaz

Igen is a többkulcsos adórendszerrel értek egyet a mai napig

2012. jan. 18. 18:11
 15/15 A kérdező kommentje:

Tegnap 20:47

Teljesen igazad van.

2012. jan. 18. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!